Zonguldakspor'un kupadaki rakibi kesinleşti. Ziraat Türkiye Kupası 4. turu kura çekimi, gerçekleştirildi.

Kura çekimine, 3. turu geçen 48 takımın yanı sıra Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 5 ila 13. sıralar arasında yer alan ve Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Akhisar haricindeki Trabzon, Alanya, Bursa, Sivas, Malatya, Göztepe, Kasımpaşa ve Kayseri takımlarıyla birlikte toplam 56 takım katıldı.

Öte yandan, Tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçları kazanan 28 takım 5. tura adını yazdıracak. Kupada 5. turda Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir, Beşiktaş ve kupa şampiyonu Akhisarspor da kuraya dahil olacak. 5. turdan itibaren kupaya katılacak olan 5 Süper Lig ekibi ile 32 takım çift maç eleme sistemine göre karşı karşıya gelecek ve 16 takım Son 16 turuna adını yazdıracak.

ZONGULDAKSPOR'UN RAKİBİ MENEMEN BELEDİYESPOR

TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 14.30'da başlayan kura çekimleri sonucunda Zonguldakspor'un rakibi aynı grupta mücadele ettiği Menemen Belediyespor oldu. Karşılaşma İzmir'de Menemen Belediyespor'un sahasında oynanacak.

10 GÜN İÇİNDE 2 KEZ KARŞILAŞACAĞIZ

Menemen Belediyespor ile 21 Ekim tarihinde Ligde karşılaşacak olan Zonguldakspor, aynı Menemen Belediyespor ile de Ziraat Türkiye Kupası'nda 30-31 Ekim tarihleri arasında veya 1 Kasım tarihinde karşılaşacak.

Editör: Pusula Gazetesi