Zonguldakspor'a yaklaşık 60 yıldır hizmet veren emektar kulüp binası sezon öncesinde tadilata alınmış ve maddi kriz nedeniyle bir türlü bitirilememişti. Krizin üzerine bir de Corona Virüs salgını çıktı, çalışmalar tamamen durmuştu.

ÇATIDAN-TABANA YENİLENİYOR
Yıllardır düzgün bakım ve onarım yapılamayan Zonguldakspor Kulüp Binası'nda köklü bir çalışma başlatıldı ve adeta yeniden yapılıyor. Sosyal alanların yanı sıra odalar, masaj salonları, 4'er kişilik olan odaların tek kişilik odalara dönüştürülmesi ve bir çok yenilik yapılması planlandı.

DURAN ÇALIŞMALAR HENÜZ BAŞLAMADI

Maddi kriz nedeniyle daha önce inşaatı duran Kulüp binasında Corona Virüs salgını sürecinin normalleşmeye dönmesine rağmen henüz çalışma başlamadı

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir hafta sonu aylar sonra tesisin kapılarını açarak inceleme yaptı. Kaba inşaatı bile bitmeyen kulüp binasında yapılacak daha çok iş olduğu gözlendi. Hakan Hürfikir, biran önce maddi kaynak yaratarak çalışmaları lig bitine kadar tamamlamayı planlıyor.

"VİRÜS VE KRİZ VURDU"

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, ''Kulüp binasında çok geniş kapsamlı çalışma başlatmıştık. Hacı Demir Başkanımız kendi imkanları ile tesisi yenilemek için elinden geleni yaptı. Ancak Corona Virüs salgını ve maddi kriz nedeniyle ara vermek zorunda kaldı. Bizlerde elimizden geleni yaptık. Şu anda kaba inşaatı bitmek üzere. Ancak çalışma yapılmadığı için kötü bir görüntü var. Burası bizim için çok önemli. Şuan için buradan başka bir tesisimiz yok. Burası için Zonguldak'ın ileri gelenlerinin elini taşın altına atarak destek vermesini bekliyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte iyi bir kulüp binasına sahip olacağız" dedi.