Zonguldakspor'un esti takım kaptanı Kilimli Belediyespor'un 10 numarası Kaan Demircan, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor'a transfer oldu.

Sezon başında Süper Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kilimli Belediyespor'a transfer olan ve tecrübesi ile sarı-siyahlı ekibe çok şeyler katan Kaan Demircan sarı-siyahlı ekipte yönetimle karşılıklı anlaşmaya vararak yollarını ayırmıştı.

Devrek Belediyespor'un 10 numara ihtiyacını karşılayabilecek yetenekte ve tecrübede olan Kaan Demircan yönetimle masaya oturarak anlaşmaya vardı. Bundan sonraki haftalarda kırmızı-beyazlı ekibin başarısı için ter dökecek olan Kaan Demircan hafta sonu deplasmanda oynanacak Bursa Zaferspor maçında teknik heyetin şans vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

İl dışından da bir çok takımdan transfer teklifi alan Kaan Demircan ailesinin Zonguldak'ta olması nedeniyle Devrek Belediyespor'u tercih ettiği öğrenilirken, tecrübesiyle sezon sonuna kadar Devrek Belediyespor'un en büyük silahlarından birisi olacak.

Editör: Pusula Gazetesi