Deplasmanlı Amatör Küme Süper Ligde mücadele eden İhsaniyespor sezon başından bu yana oynadığı 20 karşılaşmada galip gelemedi. Ancak Antrenör Fethi Cinel nezaretinde tüm maçlarında fair-play çerçevesi içinde mücadele eden, adı tek bir olaya karışmayan İhsaniyespor, yenmek veya yenilmenin önemli olmadığını, ana temanın sadece spor yapmak olduğunu gösteren en iyi örneği veriyorlar. Rakip kim olursa olsun, ister şampiyonluk mücadelesi veren rakipleri olsun, ister kümede kalma mücadelesi veren rakipleri olsun aynı ciddiyetle sahaya çıkarak 90 dakika boyunca terinin son damlasına kadar savaşıyorlar.

FUTBOLU ÇİRKENLEŞTİRMEDİLER, KİMSEYE EZİLMEDİLER

İhsaniyespor belki sezon başından buyana hiç galip gelemediler ama, kötü futbolda oynamadılar, futbolu çirkinleştirmediler, hiçbir rakiplerine de bugüne kadar sahada ezilmediler. Antrenör Fethi Cinel futbolcularına sürekli en iyi mücadeleyi vermeleri talimatını verirken, saha içinde rakiplerine sürekli fair-play davranlarını istedi. Geride kalan 20 hafta içinde de Cinel ve talebeleri bu hedefe ulaştı, mücadeleleri spor kamuoyu tarafından taktir edildi. İhsaniyespor oynadığı 20 karşılaşmada galip gelemezken 5 beraberlik, 15 yenilgiyle 5 puana sahip, son sırada kümede düşmesi kesinleşti. Rakip kaleleri 11 kez havalandıran İhsaniyespor, kalesinde ise 52 gol gördü.

HİÇ BİR OLAYA KARIŞMADILAR, ŞAİBELERİ YOK

Sezon başından buyana Amatör Süper ligde, 1.AmatörKüme müsabakalarında futbolseverler bir çok çirkin olaylara şahit oldu. Ancak İhsaniyespor bu tür olaylardan hep uzak durdu, centilmenlik örnekleri verdi, taktir topladı. Aynı zamanda hiçbir şaibenin içinde de yer almayarak ligde son iki haftaya girdi. Alnı açık, başı dik.

2 MAÇTAN BİRİNİ KAZANIP SEZGİN KUDU'YA HEDİYE EDECEKLER

Yıllarca İhsaniyespor'un formasını cefakarca taşıyan Antrenör Fethi Cinel, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Amatör Kümenin çilekeşlerinden, İhsaniyespor eski Kulüp Başkanı Sezgin Kudu'nun vefatına camia olarak çok üzüldüklerini söyledi. Cinel, "Önümüzde iki karşılaşma kaldı. Henüz ligde galibiyetimiz yok. Ama biz takım olarak bizlerin var olmasını sağlayan ve yıllarca birlikte mücadele ettiğimiz Sezgin Kudu başkanımızın bize öğrettiği şekilde centilmence mücadele etmeyi kendimize görev sayıyoruz. Önümüzdeki hafta sahamızda Bayatspor ile ligin son haftasında da Kepez ile daplasmanda oynayacağız. Bu iki maçtan birini kazanıp, ilk galibiyetimizi Başkanımız Sezgin Kudu'ya armağan edeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi