TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor'a flaş gelişmeler yaşanıyor. Cumartesi günü bir araya gelen Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri ile Zonguldakspor yönetim kurulunun toplantısı ilk meyvesini verdi.

Uzun süredir Zonguldakspor'un tesis olarak kullanması gündemde olan ve geçtiğimiz günlerde "Zonguldakspor 100. Yıl tesislerine yerleşiyor" haberi ile gündeme gelen yeni ismiyle Filyos Ecopark'ın (Bakacakkadı 100.Yıl Tesisleri) futbol sahasının teslim töreni bugün gerçekleştirildi.

Bakacakkadı 100.Yıl Vakfı Başkanı Cemil Çakmaklı ile bir araya gelen Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'un yanı sıra Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi'de toplantıda hazır bulundu.

TESİSLER ZONGULDAKSPOR'A TESLİM EDİLDİ
Yapılan anlaşma ve protokol gereği Zonguldakspor tesis olarak Filyos Ecopark Futbol tesislerini (100.Yıl Tesisleri) kullanacak.

ZEKİ TOSUN AÇIKLADI

Toplantıya katılan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldendeki Filyos Ecopark futbol sahasının Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'e teslim edilme töreni yapıldı. Milletvekillerimiz Polat Türkmen Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile birlikte katıldık"

ZONGULDAKSPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Konu hakkında Zonguldakspor Basın Sözcüsü Erdinç Kargidan da şu açıklamayı yaptı: "Ak Parti milletvekilleri ve İl başkanının da katılımlarıyla Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri'nde Zonguldakspor tesislerinin yapımı ve bölge futbol akademisinin kurulmasına ilişkin protokol imzalandı. Vakıf başkanı Cemil Çakmaklı ile karşılıklı beklentilerimizin üzerinde bir ilgi oldu. Çok teşekkürler millet vekillerim" (Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi