Birinci Amatör Küme play-off müsabakları bugün çeşitli sahalarda oynanan maçlarla başladı. Play-off sonunda 8 takımdan 3'ü Amatör Süper lige yükselecek.

Kilimli grubunu şampiyon tamamlayarak play-offa direkt olarak katılan Subatanspor, play-off ilk maçını bugün Saltukova Belediyespor ile Fener Sahası'nda oynadı. Karşılaşma öncesinde örnek bir davranışta bulunan Subatanspor ve Saltukova Belediyepor spor kulübü yönetimi, teknik heyet ve futbolcular dev Türk Bayrağı ile poz vererek Afrin'de bölücü terör örgütlerine karşı vatanının bölünmez bütünlüğü için göğsünü siper eden Mehmetçik'e selam gönderdiler.

Zeytin Dalı harekatı nedeniyle Afrin'de şehit olan 11 asker için iki takım oyuncuları ve hakemler 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Karşılaşmadan 81.dakikada Temelcan'ın attığı golle 1-0 galip ayrılan Subatanspor'un aldığı galibiyetten fazla Mehmetçik için yaptığı bu anlamlı davranış ön plana çıktı.

Subatanspor ilk maçta aldığı galibiyetin avantajını ikinci maçta deplasmanda kullanarak finali hedefliyor.

SAHA: Fener

HAKEMLER: Mücahit Karakurt[*][*], Kubilay Boşnak[*][*], Ersin Cebeci[*][*]

SUBATANSPOR: Kerim[*][*], Gökhan[*][*], Ahmet[*][*],Emre[*][*][*], Temelcan[*][*], Ersen[*][*][*], Sercan[*][*](Dk.35 Ogün[*][*]),Serkan[*][*][*] Akın[*][*][*](Dk.90 Kürşat), Burak[*][*], Barış[*][*][*]

SALTUKOVA BELEDİYESPOR: Mustafa[*][*], Fatih[*], Erdinç[*], Timuçin[*][*], Harun[*][*](Dk.71 Anıl[*]), Batuhan[*][*], Metin[*][*], Samet[*][*], Kerem[*][*], Yusuf[*][*], Ferdi[*][*](Dk.80 İbrahim[*])

GOL: Dk.81 Temelcan(Subatanspor)

KIRMIZI KART: Dk.89 Ahmet Gemicioğlu(Subatanspor)

Editör: Pusula Gazetesi