Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'e çıkan Çaycuma Grubu takımlarından İstasyon Gemiciler Spor Kulübü şampiyonluk kupaları ile birlikte Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı ziyaret etti.

İstasyon Gemiciler Spor Kulübü Başkanı İlker Karahatıl, kulüp yöneticileri ve futbolcuları Kaymakamlık Toplantı Salonunda ağırlayan Kaymakam Serkan Keçeli başarılarından dolayı tebrik ettiği takımı üst liglerde görmek istediklerini ifade etti.

Keçeli; "Başarıyı yakalamak ve devam ettirmek bir amatör spor kulübü için hiç kolay değil. İstasyon Gemiciler Spor Kulübümüzde zaten geçmişte üst sıralarda oynamaya alışkın bir takımımız. Kendilerine kalıcı bir Süper Amatör Lig yılları diliyorum. Daha önce birkaç maçını izlemiştim. Sempatik bir takım. Gençler arasında sevgi, saygı anlamında birliktelik çok güzeldi.

Futbolla içli dışlı olan insanlar belli bir disiplin altında yaşamayı öğreniyorlar. Antrenmanlara düzenli olarak katılmak bir takım altında düzenli çalışmak çok genç yaşlarda hiç kolay bir iş değil.

Yönetim ile birlikte takıma destek olan esnaf ve işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Çaycuma'yı Zonguldak'ta temsil ettiniz ve şampiyon olarak ilçemizi Karabük'te temsil edeceksiniz. Alnınızın akıyla çıkmanızı temenni ediyorum. İnşallah Türkiye şampiyonasına çıkmak nasip olsun. Çıkamasanız da zaten sizler bir şeyleri başarmış çok değerli sporcularsınız"diye konuştu.

İlgilerinden dolayı Kaymakam Keçeli'ye teşekkür eden Kulüp Başkanı İlker Karahatıl, ilçeye gençlerin daha rahat spor yapabilecekleri, yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri ve kırsal kesimden gelenlerin konaklayabileceği bir tesis kazandırmak istediklerini söyledi.

Kaymakam Keçeli tesis konusunda destek vereceklerini ifade etti.

Akşam ise Belediye Sosyal Tesislerinde play off öncesi moral ve şampiyonluk yemeği gerçekleştirildi.

Yemeğe katılan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı kulübün gençlerle başarıya giden yolda çok çalışarak azimle ve ahlaklı bir şekilde spor yapmaları ile başarıya ulaşacaklarına inandığını söyleyerek play off ta başarılar diledi.

Editör: Pusula Gazetesi