Türkiye'nin büyük şehri İstanbul'da, yılda 1 kere düzenlene bu sanat ve antika fuarı bu yılda da 20 - 23 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da yapılacaktır. Sanata ve Antika fuarlarına olan ilginiz, alakanıza bağlı şekilde siz de bu 4 boyunca sürecek olan fuar etkinliği içerisinde yerinizi alabilirsiniz.

Binlerce insanın gelebileceği ve keyifli zaman geçirecekleri tahmin edilen IAAF İstanbul ile birlikte hem sanatın hem de antika fuarı olarak antika pazarına sahip birçok dükkan sahibinin gelerek, burada sergide bulunacağı zamanda siz de dahil olabilir, önemli bir yere sahip olacak bu alan içerisinde 4 boyunca etkinlik alanında yerinizi alabilirsiniz. Tahmin edilen verilere göre 300 üzerinde sanatçının dahil olması beklenen İstanbul Kongre Merkezi'ndeki bu etkinlik, 42 sanat galerisinden toplamda 300 üzerinde sanatçının dahil olması ve sergilerde kendi sanatlarını sergilemesi beklenmektedir.

Sanat ilgili ve düşkün olan insanların bir arada bulunacağı bu yerde, özgün sanatçıların harikulade sözlerinden tutun da çalışmalarına kadar pek çok şeyi bir arada bulabilirsiniz. Sanata doymak, sanatla iç içe olmak ve gerektiğinde satın alım süreçleriyle beraber de bulunmak adına siz de 42 sanat galerisi arasında 300 farklı sanatçının bir arada olacağı sanat tablolarına göz atabilirsiniz.

İstanbul Kongre Merkezi'nde Önemli Bir Fuar!

İstanbul'un en büyük merkezlerinden biri olarak bilinen İstanbul Kongre Merkezi, Haliç'teki adresinde 15 bin metrekarelik bu alana 80 antikacının gelmesi beklenmektedir. Bu adreste birçok sanat eserleri, ressam sözleri paylaşımlarıyla beraber antika objeler konusunda da on binlerce objenin yer alması ve ev sahipliği yapması beklenmektedir.

Süreç noktasında hem sanatçıların hem antika dünyasının tek çatı altında olacağı şekilde siz de yaralanabilirsiniz. En iyi şekilde İstanbul Kongre Merkezi ile birlikte düzenlenecek etkinlik içerisinde sanata dair her şey bir arada olacaktır. Çeşitli etkinliklerle beraberinde hem sanat hem de antikaya meraklı olan herkesin ilgili şekilde dahil olacağı gibi, piyano resitali eşliğinde harika bir zaman geçirebilirsiniz.

Etkinliğe dahil olması gereken çok şey olurken, burada sergilenecek sanat tabloları arasında da seçimlerinizi yaparken hem açık arttırma hem de çeşitli satın alma süreçlerinde de dahil olabileceksiniz. Hem y4erli hem de yabancı pek çok sanatçının eserleriyle beraber güzel bir zaman geçirilebilir olan 4 boyunca sürecek bu etkinlik içerisinde beğendiğiniz tablolara dair pek çok şeyi de satın alma süreçlerinin içerisinde yerinizi alın.

Haliç'teki bu Kongre Merkezi, günümüzde İstanbul'da bir fuar kapsamında pek çok panellerin ve söyleyişlerin de içerisinde olduğu harika bir adrestedir. Siz de Fuar kapsamında gerçekleşen bu panellerle beraber güzel bir zaman geçirirken, katılımcıların da dahil olduğu şekilde hem tarih hem de sanat koleksiyoncularının bir arada olduğu zamanı değerlendirebilirsiniz.