Zonguldak İstanbul karayolunda dün akşam itibari ile başlayan kar yağışı tarfiği olumsuz etkiliyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle uzun araç ve Kamyonların geçişine izin verilmezken, kar lastiği ve zinciri olmayan araçların da geçişine izin verilmiyor.

Zonguldak İstanbul karayolunda dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı yolu uzun araçlara ve kamyonlara kapattı. Özellikle soğanlı rampaları ve Kandilli kavşağı bölgesinde kar yağışının etkili olduğu bildirilirken, bazı uzun araçların da kar nedeniyle kayarak yoldan çıktığı ve trafiğin zaman zaman tek şeritten verildiği bildirildi. Sabah saatlerinden itibaren yeniden etkisini arttıran kar yağışı sonrasında Ereğli ilçe emniyet müdürlüğü trafik ekipleri, uzun araç ve kamyonların Zonguldak istikametine geçişine izin vermiyor. Diğer araçların ise kar lastiği ve zincirsiz geçişlerine de izin verilmiyor. Zonguldak istikametine gidecek olan araç sürücülerinin zincirsiz ve kar lastiksiz olarak yola çıkmamaları istendi.

Diğer yandan Ereğli'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. Kar yağışının Cuma günü de devam edeceği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi