2020-2021 futbol sezonu Corona Virüs salgınının tehdidi altında zor şartlarda devam ediyor. Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig'de bazı takımlar virüs sayınının 14'ün üstüne çıkması nedeniyle maçlara çıkamıyor.

Aynı tehlike maçları yöneten hakemler için de geçerdi. MHK testleri pozitif çıkan hakemlerin isimlerini açıklamasa da Corona Virüs testleri pozitif çıkan hakem sayısını açıklıyor.

Bu kapsamda sorun yaşamayan takımlar ve hakemler maçlarına devam ediyor. MHK Hafta sonu çeşitli liglerde ve maçlarda Zonguldaklı hakem ve gözlemcilere görev verdi.

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Klasman Gözlemci Evren Atış, 3. Lig 2. Grup'ta Perşembe günü oynanacak Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş- İskenderun Futbol Kulübü karşılaşmasında gözlemci olarak görev yapacak. Müsabaka Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda saat 13.00'de başlayacak.

Klasman Gözlemci İlkay Güner ise Perşembe günü 3. Lig 2. Grup müsabakaları kapsamında oynanacak Darıca Gençlerbirliği A.Ş. - Ağrı 1970 Spor karşılaşmasında gözlemci olarak görev yapacak. Darıca İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.00'de başlayacak.

Zonguldak Klasman Yardımcı Hakemi Emir Kılıçarslan 3. Lig 1. Grup'ta Perşembe günü oynanacak Payasspor- Artvinhopaspor müsabakasında yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmayı Karabük Klasman Hakemi Taner Tuncer yönetecek. Tuncer'in diğer yardımcılığını ise Kayseri Klasman Yardımcı Hakemi Recep Güneş yapacak. Müsabakada Bolu Bölgesel Hakemi ise Can Durgut ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşma Payas İlçe Stadı'nda saat 12.00'de başlayacak.