Bu da, başta İstanbul alarm güvenlik firmaları olmak üzere çeşitli illerde bulunan güvenlik firmalarının daha fazla çalışmalarına ve yeni müşteriler kazanmak için ileri teknolojiye sahip alarm ürünlerini pazarlama çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul güvenlik firmaları arasında yerli mühendislik ürünleriyle ön plana çıkan Data Güvenlik firması; Desi Alarm markasına ait teknolojilerini müşterilerine sunuyor.

Ev ve işyeri için alarm çözümleri

Ev ve işyeri için gereken alarm çözümleri birbirinden farklılık arz edebilir. İhtiyaçların doğru şekilde belirlenmesinden sonra uygulanacak alarm sisteminden elde edilecek fayda daha büyüktür. Hem de, doğru ürüne sahip olmak daha uygun bir maliyetle karşılaşmanızı sağlar. Asla kullanmak zorunda kalmayacağınız fonksiyonlara sahip bir alarm ürününe fazla para ödemek israf olabilir. Dolayısıyla güvenlik uzmanları tarafından keşif çalışmaları veya kendinizin belirleyeceği ihtiyaç analiziyle en doğru ürüne sahip olabilirsiniz.

Ev ve işyeri için farklı özelliklerde imal edilen alarm ürünlerine ek uygulamalar yüklenerek çeşitli ihtiyaçların karşılanması sağlanabiliyor. Büyük yerler için çift siren sistemi veya ofis gibi ortamlarda kullanılacak kablosuz alarm sistemleri bunlardan bazılarıdır. Ürün gruplarının değişiklik gösterdiği alarm sistemlerinin hepsi de, ihtiyaca göre tasarlanmış ve piyasaya sürülmüştür. İşyerlerindeki alarm sistemlerinde, iletişim modülü yer alıyor. Böylece herhangi bir hırsızlık girişimi sırasında uygulamaya kayıt edilen numaralara ikaz mesajı gidiyor. Bu da, erkenden müdahale gibi avantajlar sağlıyor.

Ev alarm sistemlerinde de kullanılabilecek olan iletişim modülü özellikle tatil sezonlarında oldukça işlevsel bir kullanım imkanı sunabilir. Kablosuz alarm modelleri de ev için uygun olabilir. Ev dekorasyonuna kablolu alarm ürünleri uygun düşmez. Bu nedenle kablosuz modellerle mevcut dekorasyon ahengi bozulmadan güvenlik önlemi alınabilir. Çift sirenli alarmlar da ev için uygun değildir. Özellikle sitede yer alan apartmanlar için kesinlikle uygun olmaz. Kablosuz, tek sirenli ve iletişim modülü yer alarm ile ev güvenliğinin sağlanabilmesi mümkündür. Değişik ihtiyaçlara göre farklı alarm çözümleri Data Güvenlikle ile sizinle! Daha fazla bilgi için Data Güvenlik web sayfasından veya 0850 304 46 16 numaradan bizlere ulaşabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi