TFF 2 Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'da yönetim ve Teknik Direktör Cahit Terzi, stoper Kamil İçer ile yeniden anlaşmaya vardı. 16 Temmuz tarihinde başlayacak yeni sezon çalışmalarında takımla birlikte olacak olan Kamil İçer açıklamalarda bulundu.

"İKİ TARAF İÇİN DE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH"

1 yıl başarıyla forma giydiği Zonguldakspor ile sezon sonunda sözleşmesi biten Kamil İçer'e diğer takımlarda tekliflerde bulundu. Başarılı futbolu ile taraftarın gözdesi olan Kamil İçer anlaşma sürecinin biraz uzamasının nedenlerini anlattı. Kamil, "Biraz düşünmemin nedeni tesisleşme ve ekonomik konulardı. Hakan Hürfikir abimizi çok seviyorum. O benimle çok ilgilendi. Onu da kıramadım. O nedenle Zonguldakspor ile de bu sezon anlaştık. İki taraf içinde hayırlısı olur inşallah. Sezon bittiği tarihten itibaren Hakan abi ile görüşmelerimiz devam etmişti." dedi.

"AYNI FUTBOLCULARIN OLUŞTURDUĞU İSKELET KADRO BAŞARI GETİRECEK"

Sezon öncesi kampını en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade eden Kamil İçer, geçtiğimiz sezona sakat başladığını belirterek şunları söyledi: "Geçtiğimiz sezon başında sakatlığım nedeni ile sezonun ilk 5 haftasında oynayamamıştım. O sıkıntı yaratmıştı bana. Kendimi toparladıktan sonra kendimi hem taraftara hem de yönetime sevdirdiğime inanıyorum. Bu sene bence hedefimiz üst sıralara olacak. Öyle hissediyorum. Çünkü iskelet kadroyu korumayı başardılar. Bu çok önemli bir şey. Bu iskelet kadronun başarıyı getireceğine inanıyorum. Yeni hoca ile de anlaştık. Herş eyin hayırlısı olsun" dedi.

"BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ"

Başarılı stoper Kamil İçer "Geçmişte olduğu gibi yeni sezonda da işime dört elle sarılıp, geçtiğimiz sezon yarıda kalan işi tamamlamak istiyorum. Bu sezon hem kendim adına hem de takımım adına daha iyi ve başarılı geçecek. Takım arkadaşlarımın da başarılı olduklarına inanıyorum. Yeni sezon şimdiden camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi