TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da özel bir idman gerçekleşti. 4 Aralık Dünya Madenciler günü nedeniyle İşçi Milli takımı olarak adlandırılan Zonguldakspor'da futbolcular anlamlı bir davranışta bulunarak idman öncesinde Madenci baretlerini kafalarına geçirerek basın mensuplarına poz verdi. Başta Teknik Direktör Cahit Terzi ve takım kaptanı Mert Caymaz olmak üzere tüm futbolcular 4 Aralık Dünya Madenciler gününü kutladı, emekçi madencilere kazasız belasız çalışma temennisinde bulundu.

BUGSAŞ'I YENİP 3 PUANI MADENCİLERE HEDİYE EDECEKLER

Zonguldaksporlu futbolcular ligdeki kötü gidişada Başkent deplasmanında hafta sonu oynayacakları Bugsaş maçıyla son verip, alacakları 3 puanı maden işçilerine armağan edecekler, kendilerini taraftara ve camiaya da affettirecekler.

BİR ÇOK FUTBOLCU İLK KEZ BARET TAKTI
İşçi Milli takımı olarak bilinen Zonguldakspor'da özellikle madenci çocuğu olan Zonguldaklı futbolcular bulunuyor. Ancak dışarıdan gelen bazı futbolcuların da ilk kez başlarına baret taktıkları gözlendi. Heyecanlı oldukları gözlenen futbolcular yerin yüzlerce metre altında Karaelmas'ın peşine giden emekçi madencilerin bu özel gününü kutladılar.

KAPTAN MERT, EMRE'YE BAREKETİNİ KENDİ ELLERİYLE TAKTI

Ailesi ve kendisi de bir madenci olan takım kaptanı Mert Caymaz bugüne kadar baretle tanışmayan futbolculardan Emre Kara'ya baretini kendi elleriyle taktığı gözlendi. Gözleri ışıl ışıl olan futbolcuların duygusal anlar yaşadıkları gözlendi.

Zonguldakpor teknik heyeti ve futbolcular daha sonra hafta sonu oynayacakları zorlu Bugsaş maçının hazırlıklarına devam etti.

Editör: Pusula Gazetesi