Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycumaspor Kulübü Başkanı Erkan Arslan ve yönetim kurulu üyeleri Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren iş adamlarını ziyaret ettiler. Kulübün içinde bulunduğu durum hakkında iş adamlarına bilgi veren protokol üyeleri kulübe destek istedi. Ziyaret edilen iş adamlarının tamamı imkanları ölçüsünde kulübe destek sözü verirken ilgi ve alakalarından dolayı iş adamlarına teşekkür eden Kaymakam Serkan Keçeli ve Belediye Başkanı Bülent Kantarcı her birine Çaycuma spor forması hediye etti.

Kulüp Başkanı Erkan Arslan; "Göreve geleli bir ay gibi kısa bir süre oldu. Takımımız iyi bir takım genç ve mücadele eden bir takım. Lige iyi bir başlangıç yaptık ancak gerisi gelmedi.Bir takım maddi sıkıntılar söz konusuydu. Bu sıkıntıları bir an önce gidermenin çözüm yollarını aradık. İlk iş olarak Belediyenin tam desteğini aldık. Arkasından iş adamlarımız la görüşmeler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Organize Sanayi bölgesindeki iş adamlarımızı Kaymakam bey, Belediye Başkanımız, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerimiz ile ziyaret ettik ve kendileri destek sözü aldık.
Çaycuma spor ilçemizin, şehrinizin yaşadığımız yerin takımıdır. Çaycuma'da yaşayan ve Çaycuma da kazanan herkes bu takıma küçük büyük destek olmalıdır.

Bu anlamda bizlere yol gösteren ve destek olan Kaymakamımız Sayın Serkan Keçeli' ye, Belediye Başkanımız Sayın Bülent Kantarcı'ya, Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir'e ve yönetim kurulu üyelerimize desteklerini esirgemeyen yöremizin güzide firmaları GERSAN, SEHER TEKSTİL, PİMEL ELEKTRİK , DİNAMİK METAL, DORUK AMBALAJ, KARTAL DEMİR DOĞRAMA, UBM PLASTİK, ESSEL KAĞIT, ERDUŞ firmalarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi