Yıllardır Almanya'da yaşayan ve gurbetçilerin sorunlarını sosyal medyada paylaşan Cengiz Kalıncı, Devrek Halilbeyoğlu Köyü mezarlığında yatan annesinin mezarının parçalanmasıyla ilgili açıklama yaptı.
Cengiz Kalıncı'nın açıklaması şöyle:
"Dün, 25.01.2021 Pazartesi günü sabah saatlerinde rahmetli annem Gülsüm Kalıncı'nın Zonguldak'ın Devrek İlçesi Halilbeyoğlu Köyü Sakalar Mahalllesi Mezarlığı'ndaki mezarı alçak veya alçaklar tarafından parçalandığı haberini aldım ve bu konuyu Gurbet Postası Haber'de kısa bir haber yaptım.
Annemin mezarına yapılan iğrenç saldırı olayının haberinden sonra bize desteğini esirgemeyen, duygularımıza ortak olan tüm dostlarımıza, uzaktan yakından, arayan soran, sosyal medyadan olayla ilgili üzüntülerini ileten tüm takipçilerime çok teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun.
Ayrıca Pusula Gazetesi'ne ve de Devrek haber sitesine konu hakkında haber yaptıkları için de çok teşekkür ediyorum!
BENİ SUSTURAMAYACAKLAR!
Gurbet Postası Haber'de yaptığım haberlerle, Almanya'da ki Köln merkezli din şirketlerinin foyalarını ortaya çıkardım.
Ayrıca, Almanya Devrek Haber'de ve Avrupalı Halilbeyoğlu Köylüleri Platformu'nda gazeteci arkadaşlarımla beraber yaptığım haberlerle hem Devrek'te ve hem de Devrek'in Halilbeyoğlu Köyü'nde ki dönen fırıldaklara dikkat çektik!
Tabi ki haberlerimiz birilerinin uykularını kaçırdı ve bu durum bazı alçak veya alçakları çok rahatsız etti!
ARTIK DEVREK HALİLBEYOĞLU KÖYÜ'NÜN İSMİ: ''MEZAR KIRANLAR KÖYÜ''
Bu basit alçak veya alçakların güçleri ağzı dili olmayan, savunmasız mezara yetti!
Ben artık Almanya'da yaşayan bir Halilbeyoğlu Köylüsü olmaktan son derece utanıyorum ve bir arkadaşım beni arayarak, sizin köyün ismi artık ''Mezar Kıranlar Köyü'' olarak tarihe geçti dedi ve bununda son derece isabetli olduğunu düşünüyorum!
Biz bu alçaklığı yapan veya yaptıran ırkçı faşist yerli Naziler'i üç aşağı beş yukarı çok iyi biliyoruz ve tanıyoruz!
Almanya'da Naziler'den çekinip cenazelerimizi memleketimize götürüp defnederken, şimdide memlekette ırkçı faşist yerli Naziler türemeye başladı ve Almanyalı Türk'ün mezarlarını tahrip etmeye başladılar!
Allah sonumuzu hayreylesin...
Her şeyde vardır bakalım bir hayır...
Mevlam neylerse, güzel eyler, inşallah... "

sosyal-medyada-tartisti-annesinin-mezari-parcalandi
Sosyal medyada tartıştı: Annesinin mezarı parçalandı