Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsü'nde okul binasının 5. katından atlayarak hayatına son vereren Dr. Güneş Günay Sezer'in intiharı gizemi koruyor. Dr. Güneş Günay Sezer'in ardında 16 sayfalık bir mektup bıraktığı ve bu mektubun savcılık dosyasına girdiği öğrenildi. Eylem yeri ve tipi ile hocanın son telefon görüşmeleri ve bilgisayarı da inceleniyor.

İNTİHAR TİPİ İNCELENDİ: KESİN SONUÇ ALMAK İÇİN...

Polisin ve savcılığın yaptığı incelemeler sonunda dosyaya çarpıcı detaylar girdi. Bunlar biri, başarılı akademisyenin intihar tipi. Tüm detayların didik didik edildiği incelemede intihar tipi de incelendi. Buna göre öğretim görevlisi Dr. Güneş Günay Sezer'in 5. kattaki Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Hizmetler Bölümü'ndeki odasından arkası dönük olarak kendini aşağı bırakması, eylemden kesin sonuç almaya yönelik bir davranış olarak kayıtlara geçti.

BUNALIMA GÖTÜREN OLAYLARI MEKTUBUNDA ANLATTI

Edinilen bilgilere göre en önemli bilgilerden biri de genç hocanın ardında 16 sayfalık bir mektup bıraktığı oldu. Eylem yapmadan bir hafta önce psikiyatride ilaç yazdırdığı belirlenen Güneş Hoca'nın bunalıma girmesine neden olan olayları bu 16 sayfalık mektupta tek tek anlattığı belirtiliyor. Ancak dosyaya giren mektupta ne yazdığını savcıdan başkası bilmiyor.

ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ HALA ÇOK GERGİN

Herkesi derin üzüntüye boğan olayın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen resmi kaynaklardan halen bir açıklama yapılmadı. Özellikle Ağdacı Kampüsü'nün öğrencileri, öğretim görevlilerinin hala çok gergin olduğunu söylüyor.

universitenin-5inci-katindan-atladi-hayatini-kaybetti
Üniversitenin 5'inci katından atladı, hayatını kaybetti

Editör: Pusula Gazetesi