Zonguldak'ın Alaplı İlçesi nüfusuna kayıtlı olan ve Kuveyt'te çalışan inşaat işçisi Ramazan Sevim, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına bir aylık maaşının tamamını bağışlayarak destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Corona Virüs ile mücadele sırasında mağdur olacak vatandaşlar için "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına bir destek te Zonguldak'ın Alaplı İlçesinden olan ve Kuveyt'te çalışan inşaat işçisinden geldi.

Yaklaşık 2 yıldır Kuveyt'te havaalanında inşaat işçisi olarak çalışan Alaplı Aşağıdağ Köyü'nden Ramazan Sevim, Kuveyt'in parasıyla 250 dinar yani Türk parasıyla 5 bin 159 liralık 1 aylık maaşını kampanyaya destek olmak için yatırdı.

Devletimin ve milletimin her zaman yanındayım diyen Sevim şunları söyledi: "Sayın Cumhurbaşkanımızın yürüttüğü 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına 1 aylık maaşım olan 250 dinar yani 5 bin 159 TL yatırarak destek olmak istedim. Devletim ve milletimin yanında olmaktan gurur duyuyorum. Gün birlik olma günüdür. Ülkemizde ve dünyada yaşanan Corona Virüsü salgınını karşı inşallah en kısa sürede atlatmamızı diliyor herkese selam ve saygılarımı sunarım."