Bu nedenle üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler İngilizce kursu programlarını tercih ederek yabancı dillerini daha iyi geliştirmeyi ve sınavlarında başarılı olmayı hedeflemekte.

Türkiye'nin en iyi dil kursları arasında yer alan, öğrencilerine sadece dil eğitimi vermekle kalmayan Akademik Batı Dilleri, bu zorlu süreçte öğrencilerini sınavlara en iyi şekilde hazırlayabilmek veya İngilizce eğitimini en iyi şekilde verebilmek için yabancı dil öğrenen öğrencilerine İngilizce kelimeleri doğru bir şekilde telaffuz edebilmeleri için kitaplarda bulunan metinlerin telaffuzunun iyi bir şekilde gerçekleştirmek adına uzman eğitmenleriyle özel olarak metin telaffuzlarını da öğrencilere aktarmaktadır.

Telaffuz dışında öğrencilerin duyduğu kelimeleri rahat bir şekilde yazabilmesi için gerekli pratik ve alıştırmaları öğrencilerine eğitim programı içerisinde sunan Akademik Batı Dilleri, konuşma saatleri programı eşliğinde öğrencilerimizin yabancı dili daha etkin kullanmalarını ve konuşmalarını geliştirmelerini amaçlamakta.

Neden Akademik Batı Dillerine Gitmeliyim?

Aileler çocuklarının iyi bir geleceğe sahip olmaları için oldukça emek harcamaktadır. Öğrencilerde ailelerinin emeklerini boşa çıkarmak istememektedir. Tam da bu noktada öğrenciler iyi bir İngilizce kursu arayışına girişmektedir. En çok tercih edilen kurslar, tavsiyeler, yorumlar ve onca bilgi edinildikten sonra gidilecek kursa karar veriliyor ancak kimi zaman da çok kararsız kalınabiliyor.

Bizlerde bu haberimizde Akademik Batı Dilleri'nin Türkiye genelinde en çok memnun kalınan dil okulu olduğunu belirtiyoruz. Denizli, Manisa, İzmir ve Bursa İngilizce kursu programlarını bu illerde örgün olarak kampüslerinde veren Akademik, aynı zamanda İngilizce UZEM üzerinden de tüm Türkiye geneline uzaktan eğitim programları sayesinde İngilizce eğitimi vermekte olduğunu hatırlatmak isteriz.

Akademik Batı Dilleri'nde Dersler Nasıl İşleniyor?

Derslerin işleyişi ile ilgili olarak öğrencilerin okuma, yazma, konuşma etkinlikleri ile çeşitlendirerek oldukça farklı etkinliklerle ders işliyoruz. Dil eğitimi alanında kendini geliştirmek isteyen öğrenciler, iyi bir üniversitede dil eğitimi almak isteyen öğrenciler, günlük hayatta yabancı dil kullanımını geliştirmek isteyen öğrencilere merdivenlerden kolay bir şekilde çıkma kolaylığı sağladığı için Akademik Batı Dil Kursunu tercih edilebilecek en iyi kurslar arasında olduğunu belirtmek isteriz.

Yabancı Dilim Kesinlikle Gelişir Mi?

Öğrencilerin sorduğu bir diğer soru; Dil eğitimim başarısız olur mu? Kesin İngilizce öğrenebilir miyim?
Bu sorunun cevabı Akademik Batı Dilleri'nde her zaman için olumludur. Öncelikle öğrenciler ne kadar İngilizce diline hakim bu analiz edilerek temelden bir eğitim almakta. Öğrenciler anlatılan konuları tamamen anlamış mı? Eksiği var mı? Gibi analizler ile eksikleri tespit edilerek tekrardan eğitim almakta.

Daha detaylı bilgi ve iletişim için : www.akademik.com.tr web adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

Editör: Pusula Gazetesi