Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor sezonun ilk maçını Bursa deplasmanında İnegölspor'a karşı oynadı. Yeni sezon çalışmalarına bir çok takımdan daha geç başlayan ve kampa 6 futbolcu ile giden kırmızı-lacivertli ekip Teknik Direktör Mustafa Dalcı ve AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ile takımı son 1 haftada oluşturabildi. Eksiklerine rağmen İnelgölspor karşısında özellikle 20'nci dakikadan sonra daha etkili oynayan Zonguldakspor'da Emre Kara, Sinan Ören ve Kaleci Taha oynadıkları futbolla göz doldurdu. Maçın İstanbullu hakem triyosu Can Ceniz, Mücahit Degirmenci ve Aytaç Çengel ise iyi bir yönetim sergiledi.

TAKIM HALİNDE İYİ GÖRÜNTÜ ÇİZDİK

Kırmızı-lacivertli ekip takım halinde 90 dakika boyunca iyi bir görüntü çizdi. Futbolcular canla başla oynayıp çok iyi mücadele ile hak ettikleri 1 puana alırken, deplasmandan galibiyetle dönebilecek pozisyonlar da yakaladı.

MAÇIN KRİTİK ANLARI

Dk.30 Zonguldakspor'dan Emre Kara sol kanattan ceza sahası içine girer girmez çektiği şut yan ağlara takıldı.

Dk.32 İnegölsporlu Ali Aydemir'in ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşu Zonguldakspor kalecisi Taha son anda kornere çeldi.

Dk.36 Zonguldaksporlu Emre Kara'nın ceza sahası dışından çektiği sert şut rakibe de çarparak kornere gitti, kornerden sonuç çıkmadı.

Dk.42 Zonguldaspor'da sağ kanattan kullandığı köşe vuruşuna Sinan Uzun kafayla kaleye gönderdi, kaleci golü önledi.

Dk.60 Zongludaksporlu Emre Kara ceza sahası dışından çektiği şutu kaleci önledi.

Dk.65 Zonguldaksporlu Sinan Uzun'un ceza sahası içinden çektiği şutu rakip defans çizgiden çıkararak yüzde yüz golü önledi.

Dk.67 Rakip İnegölspor'dan Berkan Çelik'in ceza sahası içinde çektiği sert şutu kaleci Taha güçlükle kornere çeldi.

Dk.82 İnegölsporlu Berkan Çelik'in sağ kanattan ceza sahası içine girer girmez çektiği sert şutu Zonguldakspor kalecisi Taha müthiş kurtarışla önledi.

STAD: İnegöl Stadyumu

HAKEMLER: Can Cengiz[*][*], Mücahit Değermenci [*][*], İsmail Semih İleri [*][*]

İNEGÖLSPOR: Gökhan Siverek[*][*], Fatih Çiplak[*][*], Ogün Çalışkan[*][*], Gökhan Kurumuş[*], Caner Solmaz[*], Selimcan Temel[*][*], Erdi Can Şehit[*], Metin Yüksel[*], Ali Aydemir[*] (Dk.68 Erdem Seçgin), Fatih Üge[*][*] (Dk.73 Abdulkadir Kuzey), Ahmet Hakan Şahin[*][*]

ZONGULDAKSPOR: Taha Cengiz Demirtaş [*][*][*], Hakan Çevik[*][*], Ali Fırat Okur[*][*], İlker Cihan[*][*], Ramazan Işık[*][*], Yilmaz Daler[*][*] (Dk.84 Berkan Akdeniz[*]), Aykut Emre Yakut[*][*][*], Emre Kara[*][*][*], Ahmet Hakan Demirli, Serbay Yağız(Dk.71 Oktay Pop), Sinan Uzun[*][*][*] (Dk. 78 Tezcan Gökmen[*])

SARI KARTLAR: Dk.56 Ramazan Işık, dk. 61 Emre Kara, dk. 66 Aykut Emre Yakut, dk.87 Ali Fırat Okur (Zonguldak Kömür), dk.90+4 Erdem Seçgin