Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de mücadele eden Gelikspor, ligin tamamlanmasına 6 hafta kala 44 puanlı Alaplı Belediyespor'un 6 puan gerisinden 38 puanla şampiyonluk şansını sürdürüyor.

Sezon başında aldığı başarılı sonuçlarla rakiplerinin adeta korkulu rüyası olan ve 6 hafta boyunca liderliği elinde bulunduran Gelikspor, Antrenör Erol Demir'in görevi bırakmasının ardından sarsıldı ve zirve yarışında üst üste 4 maç kazanamayarak büyük yara aldı. Son haftalardaki başarılı sonuçlarıyla lider Alaplı Beledispor'u taciz eden tek takım olan Gelikspor, aradaki 6 puanlık farka rağmen inatla takibini sürdürüyor.

AKINSPOR'U BEKLİYORLAR
Gelikspor, Pazar günü saha ve seyircisi önünde 32 puanlıAkınspor'u konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarını Antrenör İshak Abacıoğlu nezaretinde kendi tesislerinde sürdüren Gelikspor, bu maçı kazanarak lider Alaplı Belediyespor'un puan kaybetmesini bekleyecek.

Gelikspor, oynadığı 16 karşılaşmada topladığı 38 puanla ikinci sırada bulunuyor. Akınspor ise, 32 puanla ligde kendine üçüncü sırada yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi