Bölgesel Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor 2019-2020 sezonu hazırlıklarının son aşamasına geldi. 21-22 Eylül tarihleri arasında başlayacak olan Bölgesel Amatör Ligin ilk haftasında deplasmanda Göynük ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı temsilcimizde yönetim iç ve dış transferde kadrosuna dahil ettiği futbolcular için toplu imza töreni gerçekleştirdi. İmza töreninde Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un yanı sıra kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular hazır bulundu. Devrek İlçe Stadı'nda gerçekleştirilen imza töreninde futbolcular resmi imzaları attı. İç transferde 6 olmak üzere toplam 22 futbolcu sözleşmeleri imzaladı.

İŞTE SÖZLEŞME İMZALAYAN FUTBOLCULAR

İÇ TRANSFER: Cihangir Korkmaz, Okan Sarıvaz, Ali Koçaklı, Tolga Kılıç, Behlül Yanık, Bekir Can Tavukcuoğlu

DIŞ TRANSFERLER: Eray Seyyal (Kasımpaşa), Orhan Pamukçu (Kütahya), Arif Özen (Konya/Eroğlu), Furkan Ceylan (Yurt dışı- Fortuna/Köln), Anıl Vatansever ( Bulancak), Furkan Birdal ( Yeniçağ), Yusuf Yağcı (Tokat Erbaa), Özcan Gençoğlu (Çarşamba), Mehmet Yılmaz ( Hatay/Kırıkhan), Gökhan Dereli ( Safranbolu Belediyespor ), Cihan Duman ( Yurt dışı- Fortuna/Köln), Süleyman Köse ( Yeniçağ), Mehmet Onur Sayım ( Gönen Belediyespor), Uğur Albuz (Işıkspor), Yusufhan Torun (Sarayspor), Ramazan Dönmez (Bartınspor)

BAŞKAN BOZKURT KONUŞMA YAPTI

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt törende yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: "Bölgesel Lig de Devrek Belediyespor formasını giyerek ter dökecek olan sizlerin, ilçemize yakışan bir sezon geçireceğinizden eminim. Takım arkadaşlarının uyumu sayesinde Devrek Belediyespor'umuz birbirinden önemli başarılara imza atacak.

Kulübümüz ve hedeflerimiz için çizdiğimiz yolda sizler başrol oyuncularımız olacaksınız. Devrek Belediyespor kalemizi koruyacak olan sizlere başarılı ve keyif dolu bir sezon diliyorum"

Editör: Pusula Gazetesi