Yeni sezonda TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımın son durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Süleyman Caner, yeni sezon öncesinde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan haricinde kimseden destek alamadıklarını, mevcut iskelet kadroyu da koruyamadıklarını belirterek, herkesi birlik ve beraberlik içersinde takıma destek olmaya çağırdı.

"İSKELET KADROMUZU ELİMİZDE TUTAMADIK"

İskelet kadroyu koruyamadıklarını vurgulayan Başkan Caner, "Takımdaki mevcut oyuncuların gitmesi bizi olumsuz etkiledi. Her yıl takımın iskeletini elimizde tutuyorduk. Ama bu sene farklı oldu. Kalmak istemediler. Futbolculara olan bazı borçlar var. Onlar da üst üste geldi. Başta kaptan Mert Caymaz ve diğerleri gitti. Takımın iskeletini koruyamadık. Yeni transfer ettiğimiz oyuncular da, gençleri görünce takımda kalmak istemiyor. Gönül isterdik ki kalsınlar. Gelen transferlerle güçlenelim. Elimizde imkanlar kısıtlı, destek de yok" ifadelerini kullandı.

"HEDEFİMİZ SÜPER LİG"

Başkan Caner, hedeflerinin Zonguldak Kömürspor'u Süper Lige çıkarmak olduğunu ifade ederek, "Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan'la görüştük. Destek vereceğini söyledi. Herkesin destek vermesi gerek. Güçlü bir Zonguldak Kömürspor oluşturmamız gerek. Bu takımdan başka profesyonel takımımız yok. Bizim hedefimiz, bu takımı Süper Lige çıkarmak. Bir üst lige ramak kalmışken kapris yapmayalım. Herkesin destek vermeli" dedi.

"SAYIN ZEKİ ÇAKAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Caner, Galatasaraylı stoper Sefa Özdemir'in transferinde Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve 25'inci Dönem MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan'ın etkili olduğunu hatırlatarak, "Geçen gün Galatasaray'dan stoper Safa Özdemir'e talip olduk. Eski Enerji Bakanı Zeki Çakan'a durumu ilettik. Bizi kırmadı. Galatasaray yöneticilerini aradı. Gerekli görüşmeler yapılarak, futbolcuyu Kömürspor'a kazandırdık. Gerekli indirimler yapıldı. Zeki Çakan'a çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

"KOMBİNE SATIŞLARIMIZDA İSTEDİĞİMİZ RAKAMA ULAŞAMADIK"

Kombine satışlarının istedikleri gibi gitmediğini belirten Caner, "Gelir sağlamak için büyük önem verdiğimiz kombine satışlarımız sürüyor. Yönetici arkadaşlarımızla dolaşıyoruz. Her gün bir yere gitmeye çalışıyoruz. Bunun dışında taraftarımız gelip alıyor. Herkese teşekkür ediyoruz. Tabi bunlar yavaş yavaş oluyor. Bir günde 800-900 kombine satan takımlar var. Gönlümüzden geçen bunlar. Ama biz yavaş yavaş satıyoruz. Gittiğimiz yerlerin yüzde 90'lardan boşta dönmüyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi