Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yoğun bir tempo ile sürdüren Kilimli Gençlik Merkezi gençlere verdiği eğitimlerin yanı sıra spor yapma imkanı da sunuyor. 'İmkan bizden, spor sizden' mesajı veriliyor.

Kilimli Gençlik Merkezi "Sağlıklı Yaşam ve Spor Kulübü" tarafından bu zor günlerde, pandemi süreci boyunca spor yapmak isteyen gençlere her türlü imkanı sunuyor. Kilimli Gençlik Merkezi sportif faaliyetlerde her türlü ekipman ve malzemeleri gençler için tedarik ediyor ve spor yapmalarına destek oluyor. Gençlere ayrıca Corona Virüs salgını nedeniyle tavsiyelerde bulunan Kilimli Gençlik Merkezi maske, mesafe ve hijyen konularında gençlere dikkatli olmaları konusulda uyarılarda bulunuyor.

"TEDBİRLERİMİZİ ARTIRALIM"

Kilimli Gençlik Merkezi'nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "İlçemizde Gençlerimiz her türlü sportif faaliyetlerin ekipmanlarını ve malzemelerini Gençlik Merkezimizden tedarik ederek Sağlıklı Yaşam için düzenli sporlarını yapma imkanı buluyor.

Covid-19 salgını nedeniyle saha etkinliklerimize yoğunlaşmış olup şu zorlu süreçten bir an önce kurtulmak adına tedbirlerimizi artıralım, Maske mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Sağlıkla Kalın"