Değerler Kulübü etkinlikleri kapsamında "Mehmetçiğe Mektup" projesi çerçevesinde Çaycuma Çomranlı İlkokulu öğrencileri Afrin'de "Zeytin Dalı" operasyonuna katılan askerlerimize gönderilmek üzere yazmış oldukları mektupları ve ayrıca tüm öğrencilerin karton güllerden oluşturdukları çerçeveli Türk Bayrağını Çaycuma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen'e teslim etti.

İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Özen'in makamında gerçekleşen etkinlikte öğrenciler yazdıkları duygu dolu mektupları okudular. Daha sonra tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin çok büyük emeklerle hazırladığı karton güllerden oluşturdukları çerçeveli Türk Bayrağını teslim ettiler. Jandarma Komutanlığı ana binasının önünde askerlerle beraber hatıra fotoğraflar çekildikten sonra öğrenciler postaneye giderek mektupları kendileri postaya verdiler.

Bu anlamlı etkinlikte görev alan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, "Zeytin Dalı" operasyonuna katılan tüm askerlerimize başarılar diliyor, sağ salim ailelerine ve milletimize geri dönebilmelerini diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi