CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şenol Şanal, "İlk ziyaretimizi ZGC'ye yaparak startımızı verdik. Basınla düşüncelerimizi paylaşma inkanı bulacağımızı umuyorum. İyi şeyler yapmayı planlıyoruz. Afişlerimizdeki sloganlarımız, hizmetteki düşüncelerimizi ortaya koyuyor. Bu şehir için bir mühendis gerekli. En kısa sürede en rentabıl çözümleri gerçekleştireceğiz. Biz insanların yüzünü güldüren, Allah razı olsun dedirten sosyal belediyeciliği hayata geçirmek istiyoruz. Martın sonu bahar olacak, güzel günler göreceğiz Zonguldak" dedi.

CHP'nin seçimlere tam kadro hazır olduğunu belirten CHp Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Seçim daha yeni başlıyor. CHP tam kadro sahada olacak. Çalışmalarını da en koordineli şekilde gerçekleştirecek. Adayımız diğer partiler arasında tek mühendis olan adaydır. Aynı zamanda Zonguldak Belediyeciliğini en iyi bilen birisidir. Seçim sürecinin dostane, temiz siyaset çizisini ön plana çıkartarak gerçekleşen bir yarış olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

İlk ziyaretin ZGC ve basına gerçekleşmesinden mutlu olduklarını belirten ZGC Başkanı Derya Akbıyık, "CHP'nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal'ı ve CHp ekibini ağırlıyoruz. İlk ziyaretlerini cemiyetimize gerçekleştirdiler. Bu bizim için anlamlı bir ziyarettir ve teşekkür ediyoruz. CHP Zonguldak'ın en güçlü partilerinden birisidir. Kendilerine yerel seçimlerde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Hakkı Güney, "Bugün ilk basın emekçilerinin yer aldığı Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek başlamak istedik. Programlarımız hazır, sunum şeklini sayın başkanımız yapacak. Komiteler yarından itibaren yerlerini alacak. CHP olarak iyi ve çalışkan bir kadro ile yola çıktık. Seçimlere hazırız. Zonguldak'ımıza hayırlı olacak" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi