-ÖZEL İÇERİK-

Zonguldak Merkez Çağlı Köyü'nün muhtarı YSK'nın 'kura' kararıyla Oktay Aslan oldu.
Zonguldak Merkez Çağlı Köyü'nde Oktay Aslan ile Rahmi Açıkgöz'ün oyları eşit çıkmış, Merkez İlçe, İl Seçim Kurulu'na, İl Seçim Kurulu da durumu YSK'ya bildirmişti.
3 dönemdir muhtarlık yapan Rahmi Açıkgöz, "Ben seçimi 95-94 kazandım. Oktay Aslan itiraz etti. Geçersiz olan bir oy geçerli sayıldı. Bana kura önerildi, kabul etmedim, itiraz ettim. YSK'dan gelecek sonucu bekliyorum" demişti.
YSK'dan gelen 'kura' kararı dün Zonguldak Seçim Kurulu'nda uygulandı. Ve Çağlı Köyü'nün yeni muhtarı Oktay Aslan oldu.

Oktay Aslan, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas'ı ziyaret etti. Nas, Oktay'ın rozetini taktı.

Oktay Aslan, kura sonrası yaptığı açıklamada "Bugün itibariyle seçim sürecimiz sonuçlanmış, sizlerin teveccühü ve Rabbimizin izniyle "Zonguldak Merkez Çağlı Köyü Muhtarı" olduğumuz tescillenmiştir. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen başta aileme, aza adaylarıma, bize inanan dostlarımıza ve siz değerli Çağlı Köyü halkına çok teşekkür ediyorum. Bu dakikadan itibaren Merkez, Çayırcık, Dikmece ve Kireç Mahalleleriyle, Oy veren ve vermeyen tüm vatandaşlarımızla birlikte bir Çağlı olarak güzel hizmetler yapmanın gayreti içinde olacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi