Bartın'da bir süredir Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 80 yaşındaki Yaşar İğneci yaşamını yitirdi. Hasankadı beldesine Gerişli Mahallesi'ne kayıtlı Yaşar İğneci, ağır Coronavirüs şüphesiyle Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi altındaydı.

Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, "Bartın Valiliği, beldemiz sakinlerinden Bartın Devlet Hastanesi'nde Coronavirüs tedavisi gören Yaşar İğneci adlı vatandaşımızın hayatını kaybettiğini bizlere bildirdi. Gerekli hazırlıkların yapılmasını istedi. Cenazemizin yarın sağlık ve ekibi eşliğinde beldeye getirileceğini bizlere iletti. Cenaze namazının kalabalık olmaması istendi" bilgisini verdi. Cenazeyle ilgili tüm hazırlıkları yaptıklarını belirten Emiroğlu, cenazenin sosyal mesafeye riayet edilerek defnedileceğini ifade etti.

BARTIN Merkeze bağlı Hasankadı Beldesi Başkanı Şeref Emiroğlu yaptığı açıklamada, "Devletimiz her türlü tedbiri aldı ve bu tedbirler çok hassas bir şekilde uygulanıyor. Hasankadı halkı olarak bizlerde bu tedbirlere uyuyoruz. Beldemizde hayatını kaybeden yaşlı vatandaşımızın kronik bir rahatsızlığı söz konusuydu. Hasankadılı hemşehrilerimiz acil ihtiyaçları dışında dışarıya çıkmıyor ve evde kal uyarılarına riayet ediyor. Bu anlamda hem devlet yetkililerimize hem de Hasankadı halkına teşekkür ediyoruz. Bizlerde Hasankadı Belediyesi olarak tüm gücümüzle halkımızın hizmetindeyiz. Bu zor günlerde onların yanındayız" dedi.

Pandemi hastanesine dönüştürülen Bartın Devlet Hastanesi'nde dün açıklanan rakamlara göre 5 hastanın tedavi gördüğü, üçünün ise taburcu edildiği açıklanmıştı.