Zonguldakspor'un yetenekli futbolcusu Onur Eriş Amedspor maçında takım halinde yaptıkları hataların ardından 2-0 geriye düşmelerine rağmen devre arasında birbirlerine inandıklarını ve kenetlendiklerini belirterek taraftarları mutlu ettiklerini söyledi. Onur ayrıca maçın hakeminin de kendisine küfür ettiğini söyledi.

'GOLÜ KİMİN ATTIĞI ÖNEMLİ DEĞİL'

"Her maç bizim için önemli. Amed karşısında 2-0 geriye düşmemiz moralimizi çok bozku. Ama ikinci yarıya çıktığımızda herkes birbirine inandı, kenetlendi. Biz bu sahada 3 puan alacağımıza inandık. Sonuçta 3-2 galip geldik. Mutluyuz. Her zaman diyorum golü kimin attığı önemli değil. Yeter ki galip gelelim. Herkesi mutlu edelim. Zonguldak'ımızı daha yukarılara çıkaralım. İnşallah elimizden gelen mücadeleyi önümüzdeki maçlarda da yapacağız. Galibiyet serilerimiz gelecektir diye umut ediyorum" dedi.

'DİĞER PENALTILARIMIZ VERİLMEDİ'

Maçta 2-3 pozisyonun daha penaltı olduğunu belirten yetenekli futbolcu Onur Eriş "Hakem maçı uzaktan yönettiği için bazı penaltı pozisyonlarını görmedi. Rakip topa eliyle temas etti ve hakem bunları görmedi. Yüzde yüz penaltı pozisyonları daha verilmedi. Bizde bu iş için emek sarf ediyoruz ve doğal olarak kendimizi tutamıyoruz. İnşallah her şey daha iyi olacak" dedi.

'HAKEM BANA KÜFÜR ETTİ, İLK KEZ BÖYLE BİŞEY YAŞADIM"

Maçın Hakemi Ali Zağlı'nın kendisine küfür ettiğini iddia eden Onur Eriş "Hakemin ağzından bana küfür çıktı. İlk defa ben böyle bir şey yaşadım. Hakem bana küfredince bende gözlemciye koştum. Biz ağzımızı açamazken onların bize bu şekilde davranması yanlış. Çünkü biz ağzımızı açtığımızda bize kart gösteriyorlar ya da başka şekilde yaklaşıyorlar. Ama bizim elimizden gelen bir şey yol. Sahanın kralı her zaman hakemdir. Bizde bir şey demedik" şeklinde konuştu

Editör: Pusula Gazetesi