Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Gümüşhanespor'u konuk edecek. Kulüp binası bakımda olduğu için DSİ misafirhanesinde kalan Zonguldakspor'da Kulüp Başkanı Süleyman Caner kentte kendilerine destek veren, kucak açan bir otel bulamadıkları konusunda geçtiğimiz günlerde zehir zemberek açıklamalarda bulunmuş ve kentte bulunan otel sahiplerine tepki göstermişti.

İŞTE CANER'İN ÇARPICI AÇIKLAMALARI

Başkan Caner "Malum terör örgütüne sorgusuz sualsiz para verirken sesiniz çıkmıyordu. O terör örgününe destek olan esnaflar kendini bilir. Bugün Zonguldak'ta esnaflık ve ticaretinizi devam ettiriyorsanız gelin Zonguldakspor'a destek olun. Dün koşa koşa malum terör örgütüne veriyordunuz. Zonguldakspor'a geldiğinde fetva alacaksınız 'Harammı, helal mi' diye . Bu zihniyete yazıklar olsun. Zonguldak'tan para kazanıyorsan, ekmek giyiyorsan bu takıma az çok demeden destek olacaksın. Bunu yapmak zorundasın. Zonguldak'ta oteller bizi para almayınca kabul etmiyorlar" diyerek tepki göstermişti.

İLK DESTEK MER OTEL'DEN GELDİ

Kulüy Başkanı Süleyman Caner'in bu destek çağrısına ilk destek Mer Otel Sahibi Faruk Mercimek'ten geldi. Mer Otel Pazar günü oynanacak Gümüşhanespor maçı öncesinde kamp için Zonguldakspor'a kucak açtı.

Zonguldaklı işadamı Faruk Mercimek, Gümüşhanespor maçı öncesinde sahibi olduğu Mer Otel'de kamp yapmasını istedi. Mercimek yaptığı bu jestle Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in gönlünü, camianın da taktirini aldı.

BAŞKAN CANER TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yaptığı bu jestten dolayı İşadamı Faruk Mercimek'e teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi: "Faruk Mercimek, Gümüşhanespor maçı öncesinde sahibi olduğu Mer Otel'de takımımızı kampa alacak. Bu diğer işadamlarına da örnek olsun. Bazıları bizi ücret almadan otellerine kabul etmiyor. Bu bütün herkese örnek olsun. İnşallah bu destek artarak devam eder''

Editör: Pusula Gazetesi