Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10.grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor devre arası transferlerine devam ediyor. İlk yarı beklenenin altında kalan eflatun-beyazlı ekipte yönetim beklentilerin altında kalan bazı futbolcularla yollarını ayırdıktan sonra bu futbolcuların yerlerine transfer yaparak kadroyu güçlendiriyor.

CAN SOMA'YA GİTTİ, SOMA'DAN TUNAY GELDİ

Ereğli Belediyespor'a sezon öncesinde Nevşehir Belediyespor'dan transfer edilen kaleci Can geçtiğimiz hafta BAL ekiplerinden Somaspor'da transfer olmuştu. İlginç bir tesadüf gerçekleşti ve Can'dan bağımsız olarak Ereğli Belediyespor da Somaspor'dan kaleci Tunay Meral'i aldı.

Ereğli Belediyespor futbola amatör olarak başladığı Balıkesir Baltok takımında profesyonel olan, son 2 sezondur BAL Ligi'nde Somaspor forması giyen 1995 doğumlu kaleci Muharrem Tunay Meral'i renklerine bağladı. Meral Ereğli Belediyespor ile ilk idmana çıktı.

TAKAS DEĞİL TESADÜF

Can'ın Somaspor'a gönderilmesinin ardından Somaspor'dan transfer edilen Kaleci Tunay Meral'ın takıma katılmasının ardından, akıllara "Tunay, Can'a karşılık mı alındı?" soruları akıllara geldi. Ancak transferin Can-Tunay takası değil, her iki kalecinin de birbirinden bağımsız olarak transfer edildiği öğrenildi.

TUNAY MERAL İÇİN YAPILAN YORUM

"Tunay Meral'i özellikli kılan; müthiş soğukkanlı bir kaleci. Kalecide en beğenilen özellikler her zaman kendine güvenmektir. Ceza sahasına oldukça hakimdir.Yan toplarda ne zaman çıkıp çıkmayacağını, rakip pozisyonlarında açıyı daraltmayı çok iyi bilir.Yer tutuşu çok iyidir bu yönden Rüştü Reçber'e çok benziyor.

Editör: Pusula Gazetesi