Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hakkı Güney, partilerinin Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un personelin adaletsizce yapılan yer değişikliğini onaylamadıklarını söyledi.

Partilerinin emekten yana bir parti olduğunu Çetin Bozkurt'a hatırlatan Güney "Bizim başkanımız belediyede görev yaptığı zaman çok sürgünler yemişti. Ama o sürgünlerden sonra geldi belediye başkanı oldu. Ömrünün 5 senesini sürgünle geçirdi" dedi.

"BİZ EMEKTEN YANA OLAN BİR PARTİYİZ"

Güney, kendi partisinin belediye başkanı Bozkurt ile görüşeceklerini belirterek şöyle konuştu;

"İşçilerin yer değişikliği ile ilgili sendika başkanımız Osman Karataş da açıklamasını yapmış. Ben belediye başkanımız Sayın Çetin Bozkurt'u ziyaret edeceğim. İl Yönetimi olarak 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirmedik. Başkanımızla bu konular hakkında görüşmeler yapacağım. Bilgileri tam olarak öğrenip ona göre yorum yapacağım. Biz emekten yana olan bir partiyiz. Ama söz konusu kişilerin sayın başkanla aralarındaki mesafe şekli nedir bilmiyorum. Bizim başkanımız belediyede görev yaptığı zaman çok sürgünler yemişti. Ama o sürgünlerden sonra geldi belediye başkanı oldu. Ömrünün 5 senesini sürgünle geçirdi. Onun için bir şeyler vardır, başkanla konuşup konu hakkında bizi bilgilendirmesini isteyeceğiz."

Editör: Pusula Gazetesi