31 Mart 2019 tarihinde yapılacak ve Türkiye sınırları içindeki yerel yönetimlerin belirleneceği seçimde Devrek Belediye Başkanlığı için aday adayı olacak olan Ak Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, bu görevinden partisinin hazırladığı seçim takvimi içinde yani 5-10 Kasım 2018 tarihleri arasında istifa edecek.

2013 yılından beri Ak Parti Devrek İlçe Başkanlığı görevini yürüten Serdar Kelebek, partinin 2002'de kurulmasından buyana tüm kademelerinde görevler aldı. Başkanlığı döneminde Ak Parti Devrek'te 6 seçim kazandı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Devrek Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını açıklayan Serdar Kelebek, partisinin ilçe teşkilatı, il başkanı, milletvekilleri ve genel merkez yöneticileriyle yaptığı görüşmeler sonrasında böyle bir karar aldığını vurguladı.

Devrek'e daha güzel ve kalıcı eserler bırakmak için yola çıktığını ifade eden Serdar Kelebek, "Halkımızın teveccühü ile bu yola baş koydum, onların sağduyusuna güveniyorum. Devrek'imizi modern bir şehircilik anlayıcı, çoğulcu yöneticilik anlayışıyla daha ileriye taşımak için yola çıktım. Allah utandırmasın. Halkımızın bana olan güvenine layık olacağım" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi