Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, 4 yaşındaki Öykü Arin'in ihtiyacı olan kök hücre için kan bağışında bulunulacağını açıkladı.

ll Genel Meclisi Mart ayı 2'inci Birleşim Toplantısı Meclis Başkanı Necdet Karaveli Başkanlığında toplandı. Toplantı açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturuma ait tutanak özetinin okunup oylanmasıyla başladı.

Gündemin 3'üncü maddesinde yer alan; Ereğli ilçesi, Süleymanlar Kayadibi mevkiinde tapunun, 48 pafta 105 ada 15 parselde Kayıtlı binanın Ereğli kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından ADEM projesinde kullanılmak üzere tahsisi talep edilmektedir. Söz konusu taşınmazın 5302 sayılı il Özel idaresi kanunun 47. maddesi uyarınca ADEM projesinde kullanmak üzere Ereğli kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma ve dayanışma ha vakfına bedelsiz tahsisi edilmesi oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildi.

Meclis Başkanı Necdet Karaveli, 4 yaşındaki Öykü Arin'in ihtiyacı olan kök hücre için kan bağışında bulunulacağını açıkladı.

Arin için İl Özel İdare personeli ve il genel meclisi üyeleri, İl Özel İdare'nin ek binasında yapılacak kan bağışına davet edildi. Öykü Arin için geçtiğimiz günlerde Zonguldak ve Çaycuma'da kan bağışı gerçekleştirilmişti ancak istenen kök hücre bulunamamıştı.

Editör: Pusula Gazetesi