AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyelerimiz, Düzce'deki bazı iş adamlarını ziyaret ederek ülke ve Düzce gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce'de faaliyet gösteren bazı iş adamlarına ziyaretlerde bulundu. Referandum sürecinden bu yana ziyaretleri aksattıklarını ancak yeniden seçim varmış gibi çalışmalara başladıklarını kaydeden Keskin, iş adamları ile iş hayatındaki gelişmeler ve ülke gündemi hakkında konuştu.
İl Başkanı Keskin ve beraberindeki heyet eğitim camiasından Birey Dershaneleri Düzce Kurucusu Mehmet Albayrak ile bir araya gelen AK Parti yönetimi eğitimde yapılması gerekenleri görüştü.
Ardından Cihan Varol'u işyerinde ziyaret eden Keskin, daha önce yapı malzemeleri ve inşaat alanında ticaret yaptığını belirtti. Varol ile Düzce'deki inşaat sektörü hakkında görüşen Hikmet Keskin, Yiğitler Çelik Yapı sahibi Burhan Yiğitler ile fabrikasında bir araya geldi.
Üç kardeşin yönettiği şirketin çalışmaları hakkında bilgi alan Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, OSB ve sanayi alanında Düzce'de yapılması gerekenleri masaya yatırdı.
Otomotiv sektöründe Düzce'de ilk sıralarda yer alan eski yönetim kurulu üyesi Hundai Bayii sahibi Sultan Ahmet Durdu ile otomotiv sektörü hakkında fikir alışverişinde bulunan Keskin, hybrid araçları da yakından inceledi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Spor Sokak'ta DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve esnaflarla da çay içip sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Editör: Pusula Gazetesi