Zonguldak'da Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Sercan G., 17 yaşında bir erkek çocuğuna iş yerinde cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla Zonguldak Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verdi.

İddiaya göre; DSP Zonguldak İl Başkanı olarak görev yapan Sercan G., kendisine ait emlak şirketinde kendisine yardım eden 17 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulundu. Sercan G.'nin çocuktan kendisine yardım etmesini istediği daha sonra birlikte alkol aldıkları ve arabada da cinsel organını göstererek çocuğu taciz ettiği ileri sürüldü.

Çocuğun polise giderek şikayetçi olmasıyla ortaya çıkan olayın ardından Sercan G., savcılıkta ifade verdi. Sercan G.'nin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Öte yandan DSP Genel Başkanlığı da olayın ardından soruşturma başlattı. DSP Genel Başkanlığı tarafından konuyla ilgili heyet görevlendirildiği ve gereğinin araştırılıp yapılacağı öğrenildi. Sercan G.'nin ise 5 Nisan tarihinde Zonguldak'ta seçimlerde alınan başarısız sonucun ardından İl Başkanlığı'ndan alındığı ifade edildi. Olayla ilgili savcılığın başlattığı soruşturma sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi