Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belediye Meclisi Gurup Başkan Vekili Mehmet İzzet Türkçelik, Zonguldak Belediyesi'nin hizmetlerini eleştirenlere AK Parti, CHP ayırmaksızın veryansın etti.

Öncelikle partisi için özeleştiri yapan Türkçelik, daha çok CHP'ye oy verenlerin sokakta belediyeyi eleştirdiğini belirterek "İktidar partisini eleştirmekten çok sokakta belediyeyi ve partiyi eleştirmekten zevk alıyoruz" dedi.

"BİZE OY VEREN İNSANLAR, BUNLARDA ALIŞKANLIK HALİNE GELMİŞ"

Türkçelik, CHP'lilerin belediyeyi daha çok eleştirdiğini belirterek şöyle konuştu; "Maalesef bizde bir hastalık var. Biz iktidar partisini eleştirmekten çok sokakta belediyeyi ve partiyi eleştirmekten zevk alıyoruz. Bunu bir adet haline getirmişiz. En büyük sıkıntı burada başlıyor. Biz eksiklerimiz varsa, yanlışlarımız varsa kendi içimizde halletmek zorundayız. İnsanlar parti içinde sürekli kavga ve çekişme görünce insanların bize güveni kayboluyor. İktidar Partisinin sözcüleri Zonguldak'ta belediyeyi iş yapmamakla ve beceriksizlikle suçluyorlar. Bunun cevabı Sayın Başkana düşer ama grup sözcüsü olarak bir şeyler söylemek zorundayım. Siyaset yapan insanların bir kere sosyoloji bilgisinin olması lazım. Bu eğitimi almadan mikrofona çıkarak, sırf şov yapmak için, gündemde tutabilmek için beyanatlar vererek insanlarını vakitlerini almamaları lazım. Zonguldak Belediyesi bizim göreve geldiğimizde son 3-3.5 yılda yapılan hizmetler rakamlar ve evraklarla kendilerine vermiştim. Zonguldak Belediyesi şu an gelmiş geçmiş en çok iş yapan belediyedir. Türkiye'nin ilk vilayeti olan şehrin üzerindeki yorgunluğunu, bütün vecibelerini, sıkıntılarını maalesef üzerimizde bulduk. Bizim yer altına yaptığımız yatırımlar belediyenin hiçbir tarihinde yapılmadı maalesef. Belediyeyi bir şey yapmamakla eleştirenler yine bizim insanlarımız. Bize oy veren insanlar, bunlarda alışkanlık haline gelmiş. Belediye her türlü yokluk ve engellere rağmen, kıt kanaat imkanlarla Zonguldak'a hizmet etmeye çalışıyorlar. Ve son derece de başarılıdır."

Editör: Pusula Gazetesi