Zonguldakspor'un yeni kalecisi Sinan Ören Bolu Abant kampının son gününde çok iddialı sözler söyledi. Sinan Zonguldaksporlu taraftarların yeni sezonda çok karakterli bir takım izleyeceğini belirterek, şanlı Zonguldakspor formasını layıkı ile terleteceklerini söyledi.

Sinan "Takım içinde çok genç futbolcularımız var. Tecrübeliler de var tabiki. Taraftarımız bizi sonuna kadar desteklesin. Emin olsunlar ki sahada varını yoğunu ortaya yürekli karakterli bir takım izleyecekler. Hep beraber camia ile bütünleşip güzel günler yaşatacağız Zonguldak halkına. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Mutlu sona birlikte ulaşacağız" dedi.

Sinan "Zonguldakspor taraftarının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Daha önce ateşli taraftarlar karşısında oynadım. Zonguldakspor taraftarını Eskişehir taraftarına benzetiyorum. Eskişehirspor'da forma giyerken taraftarın önünde oynamak çok keyifliydi. Kariyerimde hep büyük camialarda oynadım. Allah'ın izniyle üstesinden geleceğiz ve şanlı Zonguldakspor formasını layıkıyla terletmeye çalışacağız" dedi.

"UYUM SORUNUM OLMADI"

Sinan "Kızılcahamam ve Bolu kamplarının çok iyi geçtiğini söyleyebilirim takımda arkadaşlık anlamında da büyük yol alınıyor bu kamplarda. Bence takım olarak bu hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum, yani bende bu yıl katilliğim halde gerek teknik ekip gerekse oyuncu kadrosuna uyum sağlamam zor olmadı.Yani kamp çalışmalarımız çok, çok iyi geçti. Bunun meyvelerini ligde toplayacağız." dedi.

"KENDİME VE ARKADAŞLARIMA GÜVENİYORUM"

"Mevcut futbolcular ve yeni gelen arkadaşlarımla bu hedef doğrultusunda kafa kafaya verince zaten uyum soruncuda ortadan kalktı. Zonguldakspor'un kemik bir kadrosu var. Bence korunmasında çok önemli çünkü temeli olmayan inşaat misali kemik kadrosu olmayan takımların ritmi yakalaması pek kolay olmuyor. Sinan'ı bu sezon zor maçlar bekliyor. Fakat gerek kendime güvenim gerekte tecrübem bunların üstesinden gelecektir. Kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum." dedi.

Sinan "Zaten yaşı baya genç arkadaşlarımız var, özellikle Onur, Okan ve Ercan'ın üst seviyelerde oynama şanslarının olduğunu düşünüyorum hatta dile 'de getiriyorum.İnşallah Zonguldak Kömürspor'da görevlerini layıkıyla yaptıktan sonra bu amaçlarında ulaşırlar." dedi.

"TARAFTARI İÇİN ZONGULDAKSPOR'U TERCİH ETTİM"

Sinan, "Bir çok teklif vardı burayı tercih etmemde bir kaç etken oldu en büyük tatbiki camia oluşu ve taraftarının büyüklüğü. Eskişehirspor'a benzetiyorum bu konuda Zonguldak'ı. Eskişehirspor gibi Zonguldak'ta da en önemli şey zonguldakspor. Zaten öylede olmalı şehrine ihanet etmeyen insanlar elbet bir gün hak ettiklerini, yaşayacaklar" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi