Birinci Amatör Küme ekiplerinden Maden İşçileri Topbaşıspor'a tesis sözü veren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş sözünü tuttu. Mavi-beyazlı ekibin yönetim kurulu Bektaş'a teşekkür ederek "Yaparsa Ali Bektaş yapar" şeklinde paylaşım yaparak müjdeli haberi duyurdu.

Maden İşçileri Topbaşıspor Kulübü'nün yeni tesislerinin yapılacağı tesisler için Belediye tarafından yer belirlenmesi yapılacak, ilk kazma vurulacak.

TESİS İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Maden İşçileri Topbaşıspor yönetimi tesis için ihalenin yapıldığını duyurarak şu bilgileri verdi: "Maden İşçileri Topbaşıspor tesislerine Kavuşuyor. Teşekkürler Kozlu Belediye Başkanı Sayın Ali Bektaş. Yeni tesis konusunda emeği geçen başta Ali Bektaş Başkanımız olmak üzere, Başkan Yardımcıları Hüseyin Yılmaz, Turgut Kurt, Park ve Bahçeler Müdürü Serkan Yılmaz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hayallerimiz var, hedeflerimiz var dedik, hayallerimize kavuşuyoruz. Sıra hedefimizde. Topbaşı Merkez, Tuhla Harmanı, son durak, İncirdi, Askeri Tepe, Fatih Sitesi ve takımımızın ismini taşıyan Maden İşçileri arkadaşlarımızın da destekleri ile hedeflerimize ulaşacağız. Allah'ın izni ile; Takımımızı aynı bir evlat gibi gram gram Santim Santim büyütüyoruz. Hedeflere hep beraber yürüyeceğiz"