Misli.com 2.Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldakspor'un geçtiğimiz sezon başında Kasımpaşa'dan kiralık olarak transfer ettiği Ahmet Hakan Demirli sezon içinde kırmızı-lacivertli ekibe katkı sağlayan futbolcular arasında kendini kabul ettirmişti. Yaşadığı sakatlıktan dolayı bir dönem formasından uzak kalan Ahmet Hakan Demirli sezonun bitmesiyle birlikte takımı Kasımpaşa'ya dönmüştü.

AHMET HAKAN DEMİRLİ KASIMPAŞA İLE İDMANLARA BAŞLADI

Genç kanat oyuncusu Ahmet Hakan Demirli 2021-2022 öncesinde takımı Kasımpaşa ile yeni sezon çalışmalarına başladı. Kasımpaşa'nın Kemerburgaz'da bulunan tesislerinde takımla birlikte idmanlara çıkıyor.

PUSULA'YA KONUŞTU

Ahmet Hakan Demirli Pusula'ya yaptığı açıklamasında: "Zonguldakspor'da geçtiğimiz sezon çok iyi tecrübeler kazandım, gelişim sağladım. İyi bir sezon geçirdiğime inanıyorum. Umarım takıma katkı sağlamışımdır. Bu hocamalarımın ve taraftarın taktirdi. Ama ben elimden geleni yaptım. Hem takım için hem kendim için. Orada yaşadığı tecrübeler bana çok şey kazandırdı. Şimdi kendi takımım olan Kasımpaşa ile idmanlara başladık. Kemerburgaz'da idmanlarımızı yapıyoruz. Çok yorucu geçiyor ve sezon öncesi böyle olmak zorunda. İnşallah bu sezon Kasımpaşa'da kalırım ve takımımla devam ederim. Bunun için mücadele ediyorum" dedi.

"TARAFTARIMIZLA BÜTÜNLEŞEMEDİK"

Ahmet, "Geçtiğimiz sezon pandemi nedeniyle Zonguldakspor'un o muhteşem taraftarı ile bir araya gelemedik. Ancak tribün liderleri bizleri tribünde desteklediler. İnşallah Zonguldakspor yeni sezonda başarılı olur. Burdan tüm Zonguldak'a ve taraftara selamlarımı gönderiyorum" dedi.