Corona Virüs salgını nedeniyle liglerin iptal edilmesinin ardından Türkiye'de sürecin çok iyi ilerlemesi ile birlikte bir çok takım idmanlara başladı, bir çok takım ise idmanlara başlamak için tarih belirledi.

Zonguldakspor'a yaşattığı şampiyonlukla takımı 3'ncü Lig'den 2'nci lige çıkarma başarısı gösteren Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir'in çalıştırdığı 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Diyarbekirspor da idmanlara başlayacak. Ligin 21'nci haftasında göreve gelen Şenol Demir takımın başında çıktığı 8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 40 puanla 8'inci sırada bulunuyor.

Play-off yolunda şansını sonuna kadar sürdürmeyi planlayan Teknik Direktör Şenol Demir yaptığı yeni planlama ile idmanlara 4-5 Mayıs tarihinde başlama kararı aldı.

Şenol Demir, Haziran ayında liglerin başlama kararının açıklanması ile birlikte 4-5 Mayıs tarihleri arasında Diyabakır'da toplanmayı hedefliyor. Demir, sosyal mesafe kuralına uyarak ve maske takarak oyuncularla birlikte antrenmanlara başlayacak. Diyarbekirspor yönetimi futbolcuların Diyarbakır'a dönmeleri için gerekli izin belgelerini de almaya başladı öğrenildi.