Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Hasbihal programları kapsamında İbrahim Sadri ile Memleketim Merhaba programı Zonguldak'ta gerçekleşti. Geceye İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Memleketim Merhaba programı öncesinde gençlik merkezimizi ziyaret eden İbrahim Sadri gençlerle hasbihal ederek gençlerimizin sorularını cevapladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezimizce Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen program gençlerin katılımı ile gerçekleşti.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ile başlayan program Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz'ın konuşmaları ve Gençlik Merkezleri tanıtım slaytıyla devam etti. Program süresince İbrahim Sadri farklı şairlerin memleket şiirlerini okuyarak faklı şairler ve şiirlerde olsa memleket aşkına ve memleket ruhunun bir bütün olduğu temasını gençlerle paylaştı.

Programın sonlarında Gençlik merkezi üyesi gençlerimiz İbrahim Sadri ile aynı sahneyi paylaşarak hayallerini gerçekleştirme imkanı yakalamış oldu.

Programın sonrasında Sayın İbrahim Sadri'ye gençlik merkezi üyelerimizin yapmış olduğu ebru tablosu, Devrek Bastonu ve Madenci Anıtı hediye edildi.

Editör: Pusula Gazetesi