Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ufuk O., husumetlisi Birol A.nın aracını parçaladı. Camlarından farlarına kadar araca büyük zarar veren Ufuk O. olaydan sonra kaçtı.

Olay ilçeye bağlı Abalı Mahallesi Cumhuriyet Halk evleri önünde meydana geldi. İddiaya göre Birol Akkaya ile önceden husumeti olduğu öğrenilen Ufuk O., iftardan hemen sonra mahalleden bulduğu demir parçası ile Birol A.'nın 34 CYK 655 plakalı aracına saldırdı. Aracın camlarını, farlarını, arka stop lambalarını kıran Ufuk O., aracın kaportasına da zarar verdi. Olayda elinden yaralanan Ufuk O., gürültüye toplanan vatandaşları görünce kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Polis araç sahibine ulaşmaya çalıştı. Araç sahibi Birol Akkaya'nın Antalya'ya çalışmaya gittiğini belirledi. Ufuk O.'nun babası Osman ve annesi Fatma'da olay yerine geldi.

Anne Fatma O. eşi Osman O. ya 'Biz zona şikayet etme, kendine kin bağlatma dedik. Onca yalvardım 0na ben" derken bu sırada kendisini arayan oğlu Ufuk O. ile telefonla görüşen anne Fatma O. Oğluna "Polisler burada. Geldiler. Bu araba Hasan'a emanet bırakılmış. Köpekliğini yaptın yine oğlum. Bak başının çaresine. Benimle işin yok" diyerek tepki gösterdi.

Olaydan sonra kaçan Ufuk O. nun aranmasına başlanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.