Kültür ve Sanat Merkezinde Antika Organizasyonun katkıları ile hayranları ile buluşan Şenlendirici 2 saat sahnede kalarak müzik ziyafeti yaşattı.

Konseri; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, ve eşi Belgin Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, Çaycuma Belediyesi TSM Topluluğu Başkanı Hamza Başören, Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Ahmet Koraman ve belediye meclis üyeleri de izledi.

Konser sonunda Şenlendiriciye çiçek vererek tebrik eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı; "Türkiye'mizin bu çok değerli sanatçısını bu akşam izlemekten çok mutlu oldum. Kendisi gerçek bir üstat. Nefesi tükenmesin inşallah. Orkestrasına da tebrik ediyorum. Antika Organizasyona bizleri değerli sanatçılar ile buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Şenlendirici hayranlarını zaman zaman hüzünlendirdi zaman zaman da coşturdu. Konser bitiminde Şenlendirici hayranları fotoğraf çektirmek için kuliste sıraya girdi. Çaycumalıların gösterdiği ilgiden memnun kaldığını belirten Şenlendirici, ilçeye tekrar gelmek istediğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi