Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçedeki sağlık çalışanlarına ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak Kdz. Ereğli Devlet Hastanesini ziyaret eden ve Başhekim Vekili Vildan Türkeli ile bir süre görüşen Uysal, daha önce birlikte görev yaptığı doktor meslektaşları ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
Başkan Uysal, Başkan Yardımcısı Atilla Bulak ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş'inde katıldığı ziyaretler kapsamında daha sonra ilçede faaliyet gösteren özel hastaneleri de ziyaret etti.
Özel hastaneyi ziyaretinde Başhekim M. Bora Okar ve Hastane Müdürü Şahin Elçi tarafından karşılanan Başkan Uysal, burada da doktorlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Uysal, Yönetim Kurulu Başkanı Alp Demir Zorlu, Hastane Başhekimi Nevzat Çimenoğlu ve Hastane Müdürü Kaya Karatepe tarafından karşılandığı diğer bir özel hastane ziyaretinde de sağlık çalışanları ile bir araya geldi.
Ziyaretlerinde 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Başkan Uysal, sağlık çalışanlarının çok önemli ve kutsal bir görevi zor şartlar altında ifa ettiklerini söyledi. Uysal "İnsanı yaşatmayı, insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen ve sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan hekimlerimiz başta olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum" dedi.
Uysal ziyaretler sırasında sağlık çalışanlarına çiçek takdim etti.

Editör: Pusula Gazetesi