Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni haftaya belediye tarafından şehrin değişik noktalarında sürdürülen çalışmaları inceleyerek başladı. Başkan Uysal, beraberinde Park ve Bahçeler Müdürü Etem Özdemir ve ilgili personel ile ilk olarak İnönü Parkında sürdürülen düzenleme çalışmalarını inceledi. Buradaki çalışmaların kısa sürede tamamlanması için talimat veren Başkan Hüseyin Uysal, ardından Sarıkorkmaz Mahallesi ile Bağlık Mahallesi sınırında bulunan Seyir terası ve piknik alanında incelemelerde bulundu.
Sarıkorkmaz Mahalle muhtarı Ali Kocatürk'ünde katıldığı inceleme sonrası Başkan Hüseyin Uysal, Sakindere'ye geçerek buradaki çalışmaları takip etti. Belediye Başkan yardımcısı Deniz Koca ve Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert'ten Sakindere'de sürdürülen çalışmalarla ilgili son bilgileri alan Başkan Uysal, daha sonra düzenleme çalışmalarının devam ettiği millet parkına geçti.
İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Hüseyin Uysal; "Şehrimizin hemen her noktasında yüzünüzü hangi tarafa çevirseniz mutlaka bir çalışmamız var. Seyir terası ve piknik alanı çalışmamız bitti, ışıklandırma çalışmalarımız yapılacak, İnönü parkı düzenleme çalışmamız son aşamada. Sakinderede sürdürdüğümüz alt yapı çalışmamız planlandığı şekliyle aralıksız sürüyor. Pazaryeri çalışmamız sürüyor. Asırlık çınarlarımıza da nefes aldıracak Millet parkı düzenlememizde devam ediyor. Şehrimizin ihtiyaç duyduğu tüm çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi