Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak, bir süredir tedavi gördüğü İzmir'den hasret gidermek için Zonguldak'a geldi. Akraba, dost ve yakınlarıyla hasret gideren Hüseyin Kolçak'ın ilk ziyaretçisi GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve eşi Özden Yeşil oldu.

Hüseyin Kolçak ve eşi Yasemin Kolçak, mutluluklarını sosyal medyadan şöyle paylaştılar;

İLK GÜNÜMÜZÜN İLK ZİYARETÇİLERİ.....

Yaklaşık 1ay önce gelip yine zorunlu olarak gittiğimiz İzmir'den hem memleket ve dost hasretleri hem de görev sorumluluğu ile geldiğimiz bu ziyaretimizin akşam saatlerine kadar evimizde istirahat ile geçen ilk günün ilk ziyaretçileri ; yoğun hafta sonu programından da bize zaman ayırma nezaketi gösteren GMİS Genel Başkanımız ve değerli kardeşim Sayın Hakan Yeşil ve kıymetli eşi Özden Hanım oldular. Zonguldak'taki ilk moral takviyesini onlardan almış olduk.

Hastalığımın ilk teşhis ve devamında tedavi sürecinin başından itibaren şu ana kadar gerek kişisel gerekse kurumsal desteklerini her zaman hissettiren başkanıma ve onun nezdinde tüm GMİS yönetim ve personelimize tekrar kendim , ailem ve madenci kardeşlerim adına bir kez daha teşekkür ederim.

Editör: Pusula Gazetesi