1 yıllık evli olduğu kocasını terk ederek 4 bavulla evden kaçtı. Kocası ve babası, ekrana çıkıp "kızım lütfen geri gel" diye yalvardı. Bu sırada başka adama kaçtığı anlaşıldı.

Kocası Recep her şeye rağmen gözyaşı döktü, "beni bırakma" çağrısı yaptı. 19 yaşındaki Hülya'nın 4 yıl önce internette tanıştığı Arif'le kaçtığı ortaya çıktı.

Çaresiz ve aşık koca yine gözyaşı döktü. Hülya canlı yayına çıktı, "Sevmiyorum seni" dedi. Kaçtığı genç Arif'in babasından dayak yediği ortaya çıktı.

Genç kadın, ailesini ikinci damada ikna etmek için "hamileyim" diye yalan söylediğini itiraf etti. Anne devreye girdi, Hülya Nuh dedi, Peygamber demedi.

....

Aşk, ihanet, yalan, uyuşturucu, dram... Her cümle ayrı bir skandal, her detay sarsıcı. Çocuk desen çocuk değil, yetişkin desen yetişkin değil. Bartın'ın Hasankadı beldesinde yaşayan Hülya'nın hikayesi, herkese "Yok artık, bu kadar da olmaz" dedirtti.

Her şey Bartınlı 23 yaşındaki Recep Ö'nün, kayınpederi ile birlikte 4 aydır kayıp olan karısı Hülya'yı bulmak için atv'de yayınlanan "Esra Erol"a başvurması ile başladı. Genç adam gözyaşı döktü, canlı yayında dokunaklı cümlelerle karısına çağrılarda bulundu. "Bir yıl önce severek enlendik. Bir sabah ortadan kayboldu. Yalvarıyorum evine dön" dedi.

İNTERNETE LANET ETTİ. KENDİSİ DE İNTERNETTEN TANIŞMIŞ

Gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. 19 yaşındaki Hülya'nın internetten tanıştığı 18 yaşındaki Arif Y. adlı gençle kaçtığı ortaya çıktı. Gözü yaşlı koca Recep, "O internete lanet olsun" diye isyan etti. Ancak kısa süre sonra, Recep'in de Hülya ile internetten tanıştığı ortaya çıktı. Bitmedi; Hülya'nın 2006'dan bu yana, yani Arif 14 yaşındayken yazışmaya başladığı itirafı herkesi hayretler içinde bıraktı.

Popüler programda raitingler tavan yaptı. İkinci gün yayınlanan program da, sürprizlerle doluydu. Kocasını bırakıp kaçan Hülya, herkesin şaşkın bakışları arasında canlı yayına katıldı. Babası "kızım neden yaptın" diye gözyaşı döktü. Kocası sarılmak istedi, Hülya eliyle iterek "Sevmiyorum seni, bırak beni" dedi.

Tüm bunlara rağmen kocası Recep, gururunu ayaklar altına alarak, "O çocuğu bırak geri gel, yalvarıyorum evimize gidelim" diye gözyaşı dökmeye devam etti. Babası bir yandan "İnsanlar hata yapabilir, hadi gel" dedi. Çabalar yersizdi. Arif'i sevdiğini söyleyen Hülya, bir kez daha kocasına "Seni sevmiyorum, bırak peşimi" diyerek duvar ördü.

KAÇTIĞI ADAMLA NİŞAN YAPTI, DAMADIN YÜZÜĞÜNÜ BİLE HÜLYA ALDI

Bu sırada Hülya'nın evden 4 valiz dolusu eşyalarını, 2 bin 500 TL para ve bir miktar ziynet eşyalarını beraberinde götürdüğü (Tahmini 10 bin TL) ortaya çıktı. Arif'le Konya'ya kaçtığı, tüm masrafları kendisinin karşıladığı, Konya'da nişanlandıkları, Arif'in nişan yüzüğünü bile Hülya'nın aldığı itiraf edildi.

Bununla da bitmedi. Bu kez Arif'in ailesi, Hülya'nın evli olduğunu öğrenince bu durumu kabul etmedi. Hatta yeni damadın babası, Hülya'ya tokat attı. Buna karşılık Arif de babasına vurdu ve ilişkiler koptu. Hülya ve Arif'in çeşitli şehirlerde başkalarının yanında kaldıkları, ardından İstanbul'da kömürlük benzeri bir kulübe kiraladıkları tespit edildi. Yine bitmedi. Arif'in geçmişinde uyuşturucu kullandığı kendi kardeşleri tarafından itiraf edildi.

ANNESİ YIKILDI, NE DEDİYSE KIZINI İKNA EDEMEDİ

Kimisinin utanarak, çok kişinin öfkelenerek izlediği programda tüm yaşananlara rağmen koca Recep Ö. "Kandırdılar Hülya'yı. Aylardır her sabah her akşam bekliyorum. Konuştum, yalvardım yakardım. İşten gelip fotoğraflarına bakıyorum. N'olur evine dön" yakarışlarıyla gözyaşı dökmeye devam etti.

Bu kez devreye Hülya'nın annesi Habibe girdi. Program için o da stüdyoya getirildi. Habibe hanımın kızını ikna etmek için kurduğu cümleler, herkesin yüreğini delip geçti. Sadece Hülya etkilenmedi. Psikologların, aile terapistlerinin "Hata yapıyorsun. Böyle olmaz" uyarılarının hiçbirisi Hülya'yı ikna edemedi. Kızlarının kandırıldığını savunan ailesi ve kocasının tüm girişimleri, Hülya ve Arif tarafından reddedildi.

CAHİL GENÇLER RAİTİNG UĞRUNA TOPLUMUN ÖNÜNE ATILDI

Tüm aile değerlerinin yerle bir edildiği program daha kaç gün Türkiye'ye servis edilir bilinmez. Ancak Bartın adının böylesi çarpık bir ilişki ile gündeme gelmesi, şehirde herkesi üzdü. İhanet, zina, anneye hakaret, bip'lense de küfürlü ifadeler havada uçuştu. Küçük aile sırları bile ortalığa saçıldı. Yardım ediyor gibi görünse de raiting uğruna böylesi cahilliklerin, herkesin yüzünü kızartan ilişkilerin evlerin içine kadar taşınması, söz konusu programları da tartışma konusu haline getirdi.