Çaycuma Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen nişan merasimine; AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karaalp, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Abasız ve bir çok davetli katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerim ve ilahilerin ardından çiftin nişan yüzüklerini Faruk Çaturoğlu ile Ahmet Çolakoğlu taktı.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu çifti tebrik ederken; "Aile temellerinin ilk atıldığı nokta nişandır. Bu takılan yüzükler aslında bir geleceğin temelleridir. İnşallah bizde burada bu güzide ortamda, çok değerli misafirlerimiz ile şahit olacağız. Allah tamamını erdirir inşallah. Ömür boyu mutlu ve huzurlu ortam aileleri ile hayatları devam eder. Bizi buraya davet edip yüzük takma konusunda onurlanırdıkları için ayrıca için teşekkür ediyorum"dedi.

Ailenin önemine değinen AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu; "Bizim inancımızda, örf ve adetimizde aile çok önemlidir. O yüzden her türlü eylem ve propagandalara rağmen güçlü bir aile yapısı olması nedeniyle ülkemiz bütün bu saldırılardan hafif sıyrıklarla atlatmayı başarabilmiştir. Bununla ne kadara şükretsek azdır.

Nikahta keramet vardır. Bu kutsal yuvanın kuruluşunu temsil eden gençlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum"diye konuştu.

Pusula Gazetesi olarak Merve ve Ersin çiftini tebrik ediyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi