Restoran, cafe ve otellerin (horeca) porselen yemek takımları, çatal kaşık bıçak takımları, tuzluk, baharatlık, peçetelik ve cam bardak ile kadeh gibi ihtiyaçları önemli bir yer tutar. Tüm bu horeca setüstü ekipmanlar için neden Enova Endüstriyel Mutfak Ekipmanları firmasını tercih etmeniz gerektiğinden bahsedeceğiz.

Enova endüstriyel mutfak ekipmanları tedarik edebileceğiniz bir firma. Sektöründe 25 yılı aşkın bir tecrübeye sahip, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli ürünler ve uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor. Sadece mutfaklarda kullanılan makineler ve aletler değil setüstü ekipmanlar konusunda da iddialı bir duruşu sergiliyor.

Setüstü Ürün Grupları

Setüstü ürün gruplarından restoranlar için porselen yemek takımları ilk akla gelendir. Enova Endüstriyel bu konuda Jumbo, Kütahya Porselen ve Bonna gibi kalitesini kanıtlamış markalarla çalışmaktadır. Düz tabak, çukur tabak, kayık tabak, kaseler, salata kaseleri, fincanlar ve meze kaseleri gibi pek çok ürün bu grupta yer alır. Bahsedilen markaların modern tasarımlarını ve şık ürünlerini en iyi fiyatlarla almak için Enova Endüstriyel ile iletişime geçebilirsiniz.

Bir diğer önemli setüstü ekipman grubu ise çatal kaşık bıçak takımlarıdır. Bu grupta yine Jumbo, Kılıçlar gibi markaların çok tercih edilen ürünleri öne çıkmaktadır. Bu takımlar ihtiyaca göre genişletilebilmektedir. Tatlı kaşık çatal bıçakları, ordövr çatal kaşık bıçakları, balık, et ve terayağı için özel bıçaklar bu grupta sayılırlar.

Masaüstünü renklendiren önemli bir setüstü ekipman grubu da tuzluk, baharatlık, peçetelik, şekerlik gibi seçeneklerle karşımıza çıkmaktadır. Bu konuda da yüksek kaliteli paslanmaz çelik ürünler sunmaktadır.

Florya'da Showroom Mağazamız

İstanbul Florya'da, hemen metrobüs durağının karşısında yer alan geniş showroom mağazasında hem set üstü ekipmanları hem de endüstriyel mutfak ekipmanlarını sergilemektedir. Bu mağazada birlikte çalıştığı markalara ait yüzlerce çeşit ürün yer almaktadır. Mağazayı ziyaret eden müşteriler pek çok ürünü canlı canlı görerek satın almaktadır.

İnternet ortamında binlerce model görmek mümkündür. Hatta bu ürünlerin genişlik, yükseklik, derinlik gibi bilgileri de yer almaktadır. Ancak her zaman istenilen ürün karşımız çıkmamaktadır. Bu sebeple ürünleri showroomda görmek ve bu şekilde satın almak önem kazanmaktadır.

Beğendiğiniz ürünleri istediğiniz adetlerde satın alabilirsiniz, bizler de en güvenli şekilde adresinize teslim ederiz. Bu güne kadar yüzlerce otel, cafe, ocakbaşı, restoran, steakhouse gibi işletmenin masaüstü ekipmanları Enova Endüstriyel tarafından sağlanmıştır.