Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden ve bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla ligin zirvesinde yer alan Kilimli Belediyespor'u stres bastı.

Tarihinde 2'nci lig ve 3'ncü ligde mücadele eden Kilimli Belediyespor eski yıllarına dönmek ve yeni tarihler yazabilmek için 2019-2020 sezonunda Süper Amatör Ligde rekorlar kırarak zirvede yer alıyor.

Antrenör Serkan Bankoğlu ile birlikte 14 maç üst üste kazanarak rekor kıran Kilimli Belediyespor 50 puan puanla liderliğini sürdürüyor. Ligde 19 hafta geride kalırken, 3 hafta sonu ligler tamamlanacak.

Corona Virüs salgını nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaptığı açıklama ile ülkede tüm ligler ertelenmişti. Lider Kilimli Belediyespor'da ise endişeli bekleyiş devam ediyor.

HOLLANDA VE FRANSA'DA LİGLER İPTAL EDİLDİ
Corna Virüs salgını nedeniyle Hollanda ve Fransa'da liglerin kesin olarak iptal edildiği açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF ve Kulüpler Birliği'nin yapmış olduğu video konferans toplantısında Türkiye'de tüm liglerin 12 Haziran'da başlaması öngörülmüştü.

Şampiyonluk için büyük avantajı elinde bulunduran Kilimli Belediyespor, Hollanda ve Fransa'da alınan iptal kararının Türkiye'de de alınması halinde büyük hayal kırıklığı yaşayacak. Ancak Türkiye'de sürecin çok iyi gitmesi liglerin başlaması yönünde umutları artırıyor. Kilimli Belediyespor'da ise stresli bekleyiş devam ediyor.